U21-es foci Eb Szombathelyen! Jelentkezzen önkéntesnek!

U21-es foci Eb Szombathelyen! Jelentkezzen önkéntesnek!

A magyar-szlovén közös rendezésű U21-es Európa-bajnokság lehetőséget biztosít mintegy 300 önkéntes számára, hogy betekintést nyerjenek a kontinenstorna szervezésébe és lebonyolításába.

Hazánkban, négy rendező város – Budapest, Győr, Székesfehérvár és Szombathely – kelti majd életre 2021 tavaszán az eseményt.

A felsorolt rendező városokban a mérkőzések lebonyolításához szeretnénk bevonni a helyi érdeklődőket, akik a szervezőcsapat részeként a felajánlott időért és energiáért cserébe, felejthetetlen élményekkel, tapasztalattal, barátságokkal és szakmai kapcsolatokkal gazdagodhatnak.

Természetesen a pozícióknak megfelelően akkreditációt, Adidas egyenruhát (melyet az esemény után megtarthatnak) és étkezést is biztosítunk a képzések, meglepetések és részvételi oklevél mellett. Az önkéntes program egy záró eseménnyel ér majd véget, ahol közösen megünnepeljük a hátunk mögött lévő napok fáradalmait.

Keressük azokat a lelkes csapattársakat, akik érdeklődnek a nemzetközi rendezvényszervezés és csapatmunka iránt vagy, csak egyszerűen fejleszteni szeretnék kommunikációs és problémamegoldó készségeiket.

Bárki jelentkezhet önkéntesnek, aki az alábbi feltételeknek eleget tesz:

  • a jelentkező 2021. március 1-ig a 18. életévét betöltötte,
  • minimális társalgási szinten beszél angolul,
  • a kiválasztott városban legalább mérkőzésnapokon szerepet tud vállalni és részt tud venni az eseményt megelőző képzésen.

2020 december 10-ig lehet előregisztrálni az [email protected] e-mail címen.

További információ az önkéntes programmal, feladatkörökkel, gyakori kérdésekkel és a jelentkezési folyamattal kapcsolatban ezen a linken található: https://under21.mlsz.hu/onkentes-program