Két korosztályunk játszik a héten

Két korosztályunk játszik a héten

A Ferencvároshoz utazik az U14-es és az U15-ös csapatunk.

Hat edzést vezényel az U19-es korosztályunk részére a Horváth Rudolf-Horváth András edzőpáros. A mieink a harmadik helyen állnak, de két találkozóval kevesebbet játszottak, mint az ezüstérmes pozícióban lévő Debrecen.

Egy mérkőzés van még hátra az U17-esek számára 2020-ban. Hat tréninget tart a fiúknak Sátori Barnabás és Szűcs János: a tervek szerint majd december 9-én utazik a korosztály Debrecenbe.

Ugyancsak a debreceni elhalasztott meccse van hátra az U16-osoknak. Kovács László és Nagy József csapata hat edzésen vesz részt a héten.

Németh Richárd és Körhöcz György U15-ös korosztálya szerda kivételével fog edzeni a héten, szombaton pedig délben, a Ferencváros vendégeként játszanak. Az ősziek közül két meccs: a kecskeméti, és a hazai UTE elleni biztosan átkerült már jövő februárra.

Tóth Zsolt és Nagy László csapata, az Illés Akadémia U14-nek hasonló a programja: ők is négyszer edzenek, és szombaton délben játszanak a Fradi Népligeti Sportcentrumában.

Szűcs János és Varga Roland U13-asai, valamint Takács Csaba U12-esei bajnoki meccset már nem játszanak idén, de négy-négy alkalommal edzeni fog mindkét társaság.