Tizenöt játékos alkotta az Illés Akadémia U12 keretét

Tizenöt játékos alkotta az Illés Akadémia U12 keretét

Sok gólt rúgtak és mindig győzelemre törekedtek az Illés Akadémia U12-esei. Tóth Zsolt vezetőedző értékelését követően megvizsgáltuk, milyen számok is állnak csapatunk ősze mögött.

A 2022/2023-as szezonban a Magyar Labdarúgó-szövetség nem készít tabellát az U13-as, és az annál fiatalabb korosztályokban. A zöld-fehérek a tizennégy találkozójukból egyszer sem játszottak döntetlent! Tizenegyszer győztek (a Gyirmótot, a Veszprémet, a Király SE-t, a Zalaegerszeget és a Mosonmagyaróvárt oda-vissza megverték, míg egyszer nyertek az ETO FC Győr ellen), és háromszor kaptak ki (az ETO-tól egyszer, és a „mumusnak” bizonyuló Fehérvártól kétszer).

Heten mind a 14 találkozón pályára léptek: Baranyi Borisz, Kovács Viktor, Lengyel Ágoston, Molnár Bálint, Novák Bence, Poszavecz Lénárd és Tóth Noel, míg öten (Bangó Benedek, Dudás Noel, Lajos Patrik, Majlinger Máté és Németh Levente) 13-szor. Tíz meccsen kapott lehetőséget Hányi Bálint és Németh Noel, míg ötször játszott Kiss Benedek.

Hat sárga lapot gyűjtöttünk be: egyszer-egyszer figyelmeztették a játékvezetők Poszavecz Lénárdot, Majlinger Mátét, Németh Leventét, Tóth Noel, Lajos Patrikot és Baranyi Boriszt. A kiállítás sorsára Németh Noel jutott.

Kilenc gólszerzőnk volt, ők összesen 53-szor zörgették meg az ellenfelek hálóját. Baranyi Borisz és Lengyel Ágoston is 12-12 alkalommal iratkozott fel a gólszerzők közé. Tóth Noel és Lajos Patrik 6-6, Németh Levente és Bangó Benedek 5-5 gólt szerzett. Három találat fűződik Hányi Bálint nevéhez, míg a kétgólosok közé került Novák Bence és Németh Noel.