Szép gólok, meggyőző játék

Szép gólok, meggyőző játék

Nyolc találatig jutott Tóth Zsolt együttese.

Illés Akadémia U12 – MTE 1904 U12 8–1 (2–0, 2–0, 1–0, 3–1)
Illés Aka. U12:
Pálla – Fazekas, Németh K., Őri, Giliczó – Károlyi, Jáger, Német – Varga V. L. Cserék: Sóvári – Kalmár, Török. Vezetőedző: Tóth Zsolt.
Gólszerzők: Jáger (1., 1–0; 2., 2–0), Károlyi (22., 3–0; 62., 6–0; 70., 8–1), Németh K. (35., 4–0), Török (50., 5–0), Német (65., 7–0)

Szenzációs kezdte a találkozót az Illés Akadémia U12: a középkezdés után egy mélységi passzot követően Károlyi Levente lekészítéséből Jáger Noel kilőtte a jobb felső sarkot, 1–0. A vendégek középkezdése után nem sokkal elvettük tőlük a labdát, és Károlyi Levente újabb lekészítését Jáger Noel ezúttal a jobb alsóba vágta, 2–0.

A második negyedet is góllal indítottuk: Giliczó László szerezte meg a labdát, átadásából Károlyi Levente talált be, 3–0. A 35. percben Károlyi Levente továbbította a labdát a belső védőből fellépő Németh Kristófhoz, aki egy tolás után óriási gólt rúgott, 4–0.

Hasonlóan indítottuk a harmadik felvonást is: Németh Ádám Kalmár Kornélt játszotta meg, akinek beadását Károlyi Levente értékesítette, 5–0.

Az utolsó etapban Jáger Noel–Németh Ádám–Károlyi Levente volt a labda útja, és született meg a hatodik gólunk. Nem sokkal később megint Jáger Noeltől indult az akció, Giliczó László beadását pedig ezúttal Német Ádám értékesítette, 7–0. Egy középpályás labdavesztés után megszerezték becsületgóljukat a vendégek, ám az utolsó szó a miénk volt: Kalmár Kornél beadására Károlyi Levente érkezett és alakította ki a 8–1-es végeredményt.

Nagyon jól fociztunk a mérkőzés elejétől kezdve, aminek alaphangját a rendkívül korán kezdett óriási gól adta meg. Mind egyéni, mind csapatszinten remekül játszottunk, jó volt őket nézni. Szervezett csapattal játszottuk, akiknek több ziccerük is volt, Pálla Norbinak is kellett bravúrokat bemutatnia. Mindkét csapatnak gratulálok! Jó idő, jó pálya, jó nap, amit jó játékkal tudtunk meghálálni. Mindenkinek szép pünkösdi hétvégét kívánok

– nyilatkozta a vezetőedző, Tóth Zsolt.