Sok lehetőségünk kimaradt ma

Sok lehetőségünk kimaradt ma

A vendégek büntetőből szereztek előnyt, amit csak kiegyenlíteni tudtunk.

Illés Akadémia U12 – Király SE U12 1–1 (0–0, 0–1, 0–0, 1–0)
Illés Aka. U12:
Sóvári – Fazekas, Őri, Szukics, Bajzek – Török, Babos, Német – Károlyi. Cserék: Pálla – Giliczó, Németh K., Jáger, Varga V. L. Vezetőedző: Tóth Zsolt.
Gólszerző: Károlyi (63., 1–1)

Negyedik alkalommal találkozott a két csapat ebben a szezonban, ezúttal az Illés Akadémia volt a pályaválasztó. A meccs első szakaszában a vendégek akarata tudott érvényesülni, több párharcot nyertek meg és egyszer Sóvári Dávid bravúrjára is szükség volt ahhoz, hogy 0–0 maradjon ez a 20 perc. Megváltozott a játék képe a második felvonásra, nagy nyomás alatt tartottuk az újperintieket. Kétszer ziccerben szemben álltunk a kapussal, ám ezek kimaradtak. Gólt meglepetésre a vendégek szereztek, büntetőből voltak eredményesek. A harmadik etapban három nagy lehetőségünk volt – ezekből az egyiknél Varga Vince Lőrinc kísérlete az egyik kapufa belső éléről a gólvonalon végigcsorgott, majd a másik kapufáról kifelé pattant. Az utolsó felvonásra hektikusabb lett a meccs, de a nyomásunk megmaradt és egyenlíteni is tudtunk: Jáger Noel remek átadását Károlyi Levente kapta, egy csel után pedig a hosszúba lőtt, 1–1. Nem sokkal a meccs vége előtt egy támadásunknál kézzel ütötte el a labdát a vendégek védője, ám a jogos büntető megítélése elmaradt.

A két csapat bajnokságbeli negyedik találkozóján nem sikerült nyernünk, 1–1-gyel zárult a mérkőzés.

Az első 20 percben nem tudtuk hozni a ránk jellemző futballt. Ezt követően ellenfelünk fölé kerekedtünk, megvoltak a lehetőségeink is, hogy gólt-gólokat szerezzünk, azonban a vendégek szervezettek és fegyelmezettek voltak, nem sikerült őket igazán feltörnünk. Mind játékban, mind hozzáállásban ennél több kell, hogy megbontsuk ellenfelünket és ziccereinket gólra tudjuk váltani

– mondta Tóth Zsolt.