Kétszer is hátrányban voltunk

Kétszer is hátrányban voltunk

Az Illés Akadémia U14 mindkétszer egyenlíteni tudott.

Illés Akadémia U14 – DVTK U14 2–2 (1–1)
Illés Aka. U14: Hajba – Bock (Németh B., 67.), Fazakas, Fonnyadt, Takács Á. – Magadics (Szalma, 41.), Molnár B., Módly (Székely, 72.) – Reiber (Bujdos, 41.), Szabó B. (Szakács, 67.), Orbán (Lakatos, 62.). Vezetőedző: Körhöcz György.
Gólszerzők: Bock (27., 1–1), Orbán (52., 2–2)

A lehető legrosszabb forgatókönyv szerint indult meg a meccs, hiszen egy 18 méteres átlövésből az 1. percben megszerezte a vezetést a DVTK. Ez meg is zavart bennünket, egy alkalommal a kapufa is velünk volt. Ám negyedóra után magunkhoz tértünk, sőt, volt egy ziccerünk is, ám ez kimaradt. Az egyenlítésünk előtt remekül forgattuk át a labdát a jobb szélre. Bock Bence levette, felnézett és a hosszú felső sarokba emelt, 1–1!

Úgy tűnt, az átlövésekkel szerencsés szövetséget kötöttek a miskolciak: nem tudtunk felszabadítani kétszer-háromszor sem, a 16-osról eleresztett lövés pedig felpörgött az egyik védőnkön, így Hajba Botond nem érhette el, 1–2. Ezúttal sem adtuk fel és egy szögletet követően kavarodásból a születésnapos Orbán Roland volt szemfüles és a védővel szembeni párharcát megnyerve lőtt a kapuba, 2–2.

Fárasztó hét áll mögöttünk. A mai meccs elejébe belealudtunk, ezt pedig góllal büntette meg az ellenfél. Ez azért mentálisan lehúzott bennünket, ám szép lassan visszajöttünk a meccsbe és sikerült is egyenlíteni. Jól játszottunk ebben a periódusban, talán még az is érett, hogy megfordítsuk az eredményt. A mai nap fordulópontjaiból viszont nem jöttünk jól ki, így egy ponttal kellett megelégednünk

– nyilatkozta a vezetőedző, Körhöcz György.