Négy játékosunk szerepelt az U14-es régióválogatott kiválasztó edzésén

Négy játékosunk szerepelt az U14-es régióválogatott kiválasztó edzésén

A nyugati régió legjobbjai ezúttal Győrben, az ETO FC U15-ös gárdájával mérkőztek meg, ahol fölényes győzelmet arattak.

Az Illés Akadémia növendékei közül Derényi Alíz, Sipos-Kiss Virág és Palatin Dorka a kezdőcsapatban kaptak helyet, míg Horváth Amira a félidőben jutott játéklehetőséghez. A zord idő ellenére jó iramú találkozót láthattunk, szó szerint csúsztak-másztak a játékosok a pályán. Kezdetben egyenlő erőt képviseltek a csapatok, majd félóra elteltével Sipos-Kiss Virág egy szép akció végén megkezdte a gólgyártást és még az első játékrész végén meg is duplázta előnyét a Magyar Sándor és Donát Máté vezette nyugati gárda. A folytatásban több lehetőség is akadt a mieink előtt, először Palatin Dorka került helyzetbe, de még a védőként futballozó Derényi Alíz is veszélyes tudott lenni az ellenfél kapuja előtt. A csereként beálló Horváth Amira is lendíteni tudott a csapat támadójátékán és minden játékosunk nagy szerepet vállalt abban, hogy a regionális alakulat végül fölényes – nyolcgólos – sikert aratott a győriek otthonában.

Újabb hasznos mérkőzést tudhatnak a lábukban játékosaink, akik ismét remek teljesítménnyel bizonyították, hogy lehet rájuk számítani. Örülök, hogy a rendkívüli időjárás ellenére végig küzdöttek a lányok és emellett kreatív játékot, szép focit láthattam!  Gratulálok mindenkinek

– értékelte az eseményt Ferencsik Evelin, U15-ös csapatunk vezetőedzője, aki a helyszínen tekintette meg a találkozót.

A következő megmérettetésre jövő hónapban kerül sor, majd június elején, a Magyar Női Labdarúgás Napjának programsorozatán belül az ország négy régiójának legjobbjai csapnak össze Telkiben.