Nagy fölény, szép gólok, remek győzelem

Nagy fölény, szép gólok, remek győzelem

A Györgyök napján három ponttal köszöntötte vezetőedzőjét az Illés Akadémia U14.

Illés Akadémia U14 – Várda LA U14 3–1 (1–1)
Illés Aka. U14:
Hajba – Bock (Angler B., 72.), Fazakas, Takács Á., Szalma (Magadics, 56.) – Molnár B., Fonnyadt, Módly – Bujdos (Szabó B., 41.), Orbán (Németh B., 65.), Ládonyi. Vezetőedző: Körhöcz György.
Gólszerzők: Orbán (17., 1–0), Szabó B. (65., 2–1), Magadics (67., 3–1)

A 25. fordulóból előrehozott találkozón a kisvárdaiak látogattak Szombathelyre. A forduló előtt nekünk 25, a szabolcsiaknak 18 pontja volt. Rögtön a meccs elején magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést és bő negyedóra elteltével sikerült is megszereznünk a vezetést! Módly Samu tört be a 16-oson belülre a bal szélen, visszaadott labdáját pedig Orbán Roland a centerpozícióból a kapu jobb felébe vágta, 1–0! Hiába játszottunk a gól után is fölényben, elég volt egy figyelmetlenség, és a Kisvárda egyenlített egy egyéni akciót követően. A szünetig nem sikerült betalálni, pedig Molnár Barnabás és Fonnyadt Zétény is közel járt hozzá, ám mindkettőjük szabadrúgása a kapufán csattant.

Jó tíz perc telt el a II. félidőből, amikor Módly Samut egy szép csel után felvágták a büntetőterületen belül, 11-es! Szabó Botond állt a labda mögé, ám hárított a kapus. Megfogott minket a szituáció, ám hamar felülkerekedtünk az eseten! Ekkor is nálunk volt többet a labda és csak sikerült visszavenni a vezetést! Ládonyi Bálint száguldott el a bal szélen, beadására pedig pontosan érkezett Szabó Botond és javította korábbi hibáját, 2–1 ide! Sőt, bő egy perc múlva hasonló volt a forgatóköny, ezúttal is Ládonyi Bálint volt a bal szélen megállíthatatlan, az alapvonalról történtő beadását pedig Magadics Milán értékesítette, kialakítva a 3–1-es végeredményt!

Az eddigi tavaszi mérkőzéseken is hasonlóan játszottunk, de nem volt meg az az áttörés, ami ma igen, és győzelmet ért!

Gratulálok a srácoknak a győzelemhez, abszolút megérdemelték! Ugyanolyan meccs volt ez is, mint a többi: itt is voltak jól kinéző dolgaink, illetve olyanok, amiket ki kell javítanunk. A meccs nagy részében nyomás alatt tartottuk a vendégeket, győzelmünk elvitathatatlan! Ugyanúgy, mint azok után a meccsek után, amelyek nem végződtek győzelemmel, most is már a következő meccsre kell koncentrálnunk, ami a DVTK elleni szombati összecsapás lesz. Koncentráltnak kell maradni

– értékelte a találkozót Körhöcz György.