Kevésen múlott a győzelem

Kevésen múlott a győzelem

Döntetlennel zárult a zöld-fehérek összecsapása.

Illés Akadémia U15 – Ferencváros U15 1–1 (0–0)
Illés Aka. U15:
Kostyák Zs. – Mórocz (Angler J. 60.), Pintér, Hányi D., Csonka – Sánta (Kiss-Szécsényi, 60.), Hideg, Mihály (Börczi, 55.) – Horváth Á., Szabó B. (Módly, 41.), Bosnyák Botond. Vezetőedző: Szűcs János.
Gólszerző: Horváth Á. (66., 1–1)

A győzelemre törő csapat a döntetlenspecialista ellen, azaz az eddig mindössze egyszer ikszelő Illés Akadémia fogadta a már hat pontosztozkodáson túl lévő Ferencvárost.

Kiegyenlített első félidőt láthattunk: kisebb lehetőségek adódtak mindkét kapu előtt, többnyire a mezőnyben folyt a játék. Egyik fél sem ismert elveszett labdát, így a gól nélküli eredmény ellenére izgalmas volt a meccs.

A második félidőben is folytatódott a nagy csata, és gyors gólváltással 1–1-re módosult az eredmény. Előbb a vendégek találtak be, majd egy kiugratás után jól tolta meg a labdát a kapus mellett Horváth Ármin és éles szögből az üresen maradt a kapuba gurított, 1–1. Bő egy perc múlva Módly Samu lépett be a 16-oson belülre, ahol ketten ollóba fogták, 11-es! Becsapta a kapust, azonban sajnálatos módon a büntetőt Horváth Ármin fölé rúgta. Mindez azt jelentette, hogy a Fradi iksz-szériája folytatódott, mi pedig az októberi, szegedi mérkőzés után játszottunk ismét döntetlent.

Két egyforma csapat játszott ma egymással. Egy jó Fradi elleni abszolút helytálltunk mentálisan és taktikailag is. Rosszkor kaptuk a gólt, amire viszont jól reagáltunk, hamar egyenlítettünk. Sajnálom, hogy kimaradt a 11-es, benne volt a meccsben a győzelem esélye – ma azonban döntetlen lett a vége

– értékelte a látottakat Szűcs János.