Hosszabbított Hegyi Krisztián

Hosszabbított Hegyi Krisztián

Korábbi növendékünkkel komolyan számolnak a West Hamnél.

Az Illés Akadémia egykori kapustanítványairól szóltak a hírek az elmúlt napokban. A 2004-es születésű Tóth Balázs már az osztrák második vonalban szereplő FC Lieferinggel kezdi meg a tavaszi szezont, míg a 2003-as Senkó Zsombor két Serie A-s meccsen is a Juventus kispadján foglalt helyet. A magyar U21-es válogatott kapusa, a 2002-es Hegyi Krisztián pedig egészen 2025 nyaráig szóló kontraktus-hosszabbítást írt alá klubcsapatánál, a West Ham Unitednél.

Rendkívül eredményes félszezon áll mögöttünk, a tabella élén állunk, és a csapatunk védekezését dicséri, hogy mi kaptuk eddig a legkevesebb gólt! Nagyon bízom benne, hogy hasonló folytatásban lesz részünk. Személy szerint a legnagyobb álmom az, hogy a West Ham mezében szerepelhessek a London Stadionban, azért dolgozom, hogy ezt meg is tudjam valósítani! Ehhez az út nem más, mint a kemény edzés napról-napra! Rendkívül hálás vagyok a családomnak, akik mindig támogattak, valamint edzőimnek is, mert a közös munka juttatott el a közös sikerekhez

– mesélte a klubhonlapnak Hegyi Krisztián.

Kutasi Csaba, Németh Gábor és Rózsa Dániel, azaz az Illés Akadémia kapusedző-triójának munkája, illetve növendékeink tehetsége révén komoly eredményeket tudhat magáénak utánpótlás-nevelő centrumunk. Az U21-es válogatottban Hegyi Krisztián, az U20-asban Senkó Zsombor, az U19-esben pedig Pataki Márk kap folyamatosan lehetőséget.

A korábban már Premier League-mérkőzésen is kerettag Hegyi Kiki az eddigi U23-as bajnoki mérkőzések közül 14 alkalommal kezdett. A 19 éves kapus – aki nem sokkal múlt 8, amikor a Lurkóban kezdett el játszani, és onnan került az Illés Akadémia kötelékébe – remekül érzi magát Londonban, és célja az, hogy a WHU mezében mutatkozott be a világ egyik legerősebb bajnokságában.

Nyitókép forrása: www.whufc.com