Bemutatjuk az Illés Akadémia Spirit új FIFA-játékosát

Bemutatjuk az Illés Akadémia Spirit új FIFA-játékosát

A HUNESZ 2023-ra bejelentette, hogy nem csak „NB I”, hanem „NB II” is indul az idei FIFA szezonban.

Az információkból az is kiderült, hogy a két ligaszint között átjárást is biztosítanak. Mivel ez az első alkalom, így az első osztályba csak a korábbi eredmények alapján meghívással lehetett bekerülni és három szezonon keresztül lehet a végső, FIFA INVITATIONAL-szezonba való helyért megküzdeni.

Minden szezon egy-egy hónapig tart és az első osztály első szezonját már le is tudtuk, ahol az egyik játékosunk szerepelhetett is meghívásnak köszönhetően. Sőt! Nem is csak szerepelt, de rögtön meg is nyerte az alapszakaszt. Ő nem más, mint Kelemen Berti. A rájátszás felső ági döntőjében azonban elvérzett Bertink, szóval a maradék két szezon valamelyikén kell bejutnia az őszi INVITATIONAL-ra.

Ahogy ígértük: új FIFA-játékost jelentünk be, aki a másodosztályban a „Challengers”-ben versenyzik majd a másik versenyzőnk, Balu mellett. Ez a játékos sem tapasztalatlan a FIFA terén, hiszen a Rivals ELIT divíziójában szerepel hétről-hétre és a Weekend League-ben is több alkalommal 20/16-os győzelmi aránnyal büszkélkedhet. Tavaly már bontogatta szárnyait esport téren is, hiszen az országos OGEX rendezvény szombathelyi állomásán már elindult, sőt színpadra is léphetett az eredményének hála! Most egy szinttel feljebb lép és az országos verseny második szintjét célozza meg.

Száz szónak is egy a vége, az új FIFA játékosunk Illés ‘BEBO’ Bence!

Sok sikert a Challengerek között!