Zsinórban harmadszor győztük le a Zetét

Zsinórban harmadszor győztük le a Zetét

Zalaegerszegen Baranyi Borisz duplája döntött.

ZTE FC U13 – Illés Akadémia U13 0–2 (0–0, 0–2, 0–0, 0–0)
Illés Aka. U13:
Kovács V. – Novák, Szukics, Lajos, Majlinger – Mihók, Németh L., Lengyel – Baranyi. Cserék: Dudás – Boda, Husz, Molnár B. Vezetőedző: Sátori Barnabás.
Gólszerző: Baranyi (32., 0–1; 39., 0–2)

Fülledt időben játszottak a csapatok, ahol bő félóra elteltével tudtuk megszerezni a vezetést. Két hasonló gólt szereztünk! A 32. percben Mihók Martin szerzett labdát, pontos passzát higgadtan értékesítette Baranyi Borisz. Hét perc elteltével Novák Bence kényszerítette hibára a belső védőt, Baranyi Borisznak ezúttal csak az üres kapuba kellett továbbítania, 0–2. Magas presszingből származtak találataink, eredményesek tudtunk lenni ebből a válfajból! Ezek után is voltak lehetőségeink! Többször is védett a kapus, vagy pedig nem játszottuk le teljesen a szituációt, lövés helyett passzoltunk, passz helyett pedig lőttünk. Az ellenfél az utolsó negyedben egyszer a kapufát találta el, de betalálni nem tudtak, így 2–0-ra megnyertük a derbit.

Egyáltalán nem volt könnyű a mai győzelem! A hazaiak jól megszervezték a védekezésüket és a mi hibánkra vártak. Ezt a szívességet azonban mi nem tettük meg! Kellően türelmesek voltunk támadásépítésben, szépen alakítottuk ki a kedvező játékhelyzeteket, és jól is játszottuk le őket – ennek ellenére nem ezekből, hanem labdaszerzésből lőttük a góljainkat. Ez jelzi, hogy a játékstílusunkat meg tudtuk mutatni: labdával és labda ellen is. Kontrolláltuk a mérkőzést és megérdemelten nyertünk, gratulálok a srácoknak

– mondta Sátori Barnabás.