Zöld-fehér összecsapás a felkészülés jegyében

Zöld-fehér összecsapás a felkészülés jegyében

U14-es leányaink a HVSE U12-U13-as vegyes csapatával játszottak felkészülési mérkőzést

Haladás VSE U12-U13 – Illés Akadémia-Viktória U14 2–0
Illés Aka.-Viktória U14.:
Czuczai M. – Imre B., Derényi A., Giczi L. – Bihari Cs., Anderle M., Imre A., Első H. – Szélessy H.  Cserék: Kovács L., Bihari P., Horváth A., Harmath R. Edző: Luki András.

Fiúk elleni találkozó szerepelt U14-es leánycsapatunk felkészülési programjában. Leányaink a HVSE Kenderesi utcai sporttelepére látogattak, hogy összemérjék erejüket a HVSE U12-U13-as korosztályával. A jó iramú, hajtós, 4X20 perces mérkőzésen a fiúk bizonyultak eredményesebbnek. Azonban a mieink ezúttal is sokat tanultak és levonták azokat a következtetéseket, melyeket gyakorolni, s később a bajnoki mérkőzések során hasznosítani tudnak.

Nagyon hasznos, 4X20 perces erőfelmérőn vagyunk túl, ugyanis a fiúk a bajnokságban is ilyen negyedeket játszanak. Tehetséges, ügyes társasággal mértük össze a tudásunkat, akik gyorsan, pörgősen futballoztak, ezáltal pedig „rákényszerítettek” minket is a gyors gondolkodásra. Főként a védekezésre kellett koncentrálnunk, így most ezen a területen tudtunk sok mindent gyakorolni, többek között a nyomás alatti labdabirtoklást, valamint a labdakihozatalt is. Voltak nagyon jó dolgaink, amiket viszontláttam az edzéseken gyakoroltakból, ennek különösen is örülök. Mindent összevetve egy rendkívül hasznos, tanulságos 80 percet játszottunk, köszönjük a fiúknak

– foglalta össze a látottakat Luki András edző.