Egyre közeledik a Premier League-hez Kiki

Egyre közeledik a Premier League-hez Kiki

A West Ham United kispadján izgulhatta végig egykori akadémistánk, Hegyi Krisztián a Newcastle–West Ham United angol bajnoki összecsapást.

Kifejezetten jó idők járnak manapság az Illés Akadémián nevelkedett kapusokra. Simon Barnabás a múlt héten volt első alkalommal bajnoki mérkőzésen kezdő a Paksi FC élvonalbeli futballcsapatában, és a bizalmat határozottan jó teljesítménnyel hálálta meg az FTC elleni derbin. Szinte ezzel párhuzamosan Hegyi Krisztián is fontos állomásához érkezett pályafutásában, ugyanis a West Ham United keretének volt tagja a gárda Newcastle elleni Premier League-meccsén. Igaz, Kiki nem kapott lehetőséget a találkozón, ám így is óriási élményt jelentett számára az egész „történet”.

Egyértelműen nagy élmény volt az utazástól kezdődően az öltözői beszédekig mindent megtapasztalni. Érezni, hogy milyen hangulat van meccs előtt és után, valamint közvetlen közelről nézve a pályán. Ezeket mindenképpen jó volt átélni a Premier League-ben is. Nem mondanám, hogy ez egy nagy mérföldkő lenne, ám nyilván egy visszaigazolás, hogy jól csinálom a munkám és bízik bennem a szakmai stáb. De nem fektetek túl nagy hangsúlyt erre. Természetesen ad egy motivációt egy ilyen élmény ahhoz, hogy folytassam a kemény munkát és ahogy eddig, úgy most is minél jobban teljesítsek az U21-es csapatban

– fogalmazott érdeklődésünkre Hegyi Krisztián, aki nagyon örült annak is, hogy itthonról sok gratulációt kapott a mérkőzés után. Természetesen ebből bőségesen kivették a részüket az Illés Akadémia volt és jelenlegi növendékei, valamint a vezetőség és a szakmai stáb tagjai is.