Remek tesztelési lehetőség volt

Remek tesztelési lehetőség volt

Öt próbajátékos is pályára lépett U15-ös csapatunkban, mely 1–0-s vereséget szenvedett a Lurkó U16-os együttesétől.

Illés Akadémia U15 – Lurkó UFC U16 0–1 (0–0)
Illés Aka. U15.:
Őri K. – Kelemen G., Szilvási, Nyári, Molnár L. – Markó, Tóth K., Krone – Virág, Klement, Papp. Cserék: Németh B. – Kocsis, Horváth G., Horváth L. Vezetőedző: Németh Richárd.

Két veszélyes szöglettel kezdtek U15-ös akadémistáink, ám egyik után sem tudtunk a kapuba találni. Ezt követően inkább távoli lövésekkel próbálkoztunk. A 16. percben Markó Martin például 16 méterről a kapufát találta telibe. A 25. minutumban viszont már Őri Krisztofernek is akadt védenivalója. A félidő hajrájában Krone Niklas hozta ziccerbe Klement Dávidot, de a Lurkó kapusa hárítani tudott, így a szünetben 0–0-ra álltak a küzdő felek.

A második félidőre Németh Richárd és Varga Roland még három próbajátékost küldött a pályára, ezzel ez a „szekció” ötfősre bővült. Közülük Horváth Gábor egy életerős lövéssel mutatkozott be, de az ellenfél cerberusa védeni tudott. A 60. percben viszont egy védelmi hibánkat kihasználva vezetést szerezett a Lurkó. Ezt követően adódtak helyzetek itt is, ott is, ám mivel a hálóőrök jól tették a dolgukat, maradt az 1–0-s eredmény.

Ebben a nagy hidegben egy hasznos edzőmeccset játszottunk. Volt öt próbajátékos, valamint két 2009-es akadémistát is meg tudtunk nézni a mi csapatunkban. A srácok sok játékidőt kaptak egy jó ellenféllel szemben. Fontos következtetéseket vonhatunk le a találkozóból

– fogalmazott Németh Richárd vezetőedző.