Visszavágtunk a márciusi vereségért

Visszavágtunk a márciusi vereségért

Teljesen megérdemelten verte 7–1-re a városi riválist akadémiánk U12-es csapata.

Illés Akadémia U12 – Király SE U12 7–1 (1–0, 2–0, 1–0, 3–1)
Illés Aka. U12.:
Hajba – Németh B., Székely, Szalma – Molnár B., Lakatos – Bock, Mihók, Módly. Cserék: Reiber, Szakács, Dobovánszky. Vezetőedző: Tóth Zsolt.
Gólszerzők:
Mihók (16., 1–0; 49., 4–0; 77., 6–1), Molnár B. (22., 2–0; 74., 5–1; 80., 7–1), Szakács (26., 3–0)

Március közepén az U12-es csapatunk 2–0-ra kapott ki idegenben a városi riválistól, így érthető, hogy Tóth Zsolt tanítványai hazai környezetben visszavágásra készültek. A találkozó elején viszont úgy nézett ki, hogy ez nem lesz egyszerű feladat, ugyanis sorra maradtak ki a mieink ziccerei. A 16. percben viszont megtört a jég: Mihók Martin szerzett vezetést akadémiánknak.

A második etap viszont rögtön góllal kezdődött: Molnár Barnabás volt eredményes. A 26. percben aztán Szakács Benedek is betalált, így a „félidőben” már 3–0-ra mentünk.

A harmadik negyedben Mihók Martin alakította 4–0-ra az állást, ez pedig a felvonás végéig már nem is változott.

A záróetap elején a vendégek egy szabadrúgásból elért találattal szépítettek. Ezzel azonban el is lőtték az összes puskaporukat, mivel ezt követően már csak a mieink találtak be: Molnár Barnabás két, míg Mihók Martin egy újabb gólt jegyzett, így a vége 7–1-es Illés-siker lett.

Nagyon jó teljesítményt mutattunk fel a mai napon. Mind a két csapat megpróbált futballozni. Úgy gondolom, hogy mind a helyzetek számában, mind pedig játékban dominálni tudtunk. Akár nagyobb arányban is nyerhettünk volna. A gyerekek önfeledten, mosolyogva fociztak és ez a legfontosabb. Szerintem 7–1-re is megérdemelten nyertünk egy kulturáltan játszó ellenféllel szemben

– összegezte a látottakat Tóth Zsolt vezetőedző.