A második negyedben nyílt ki a gólcsap

A második negyedben nyílt ki a gólcsap

Ugyan az első etapot követően még „csak” 1–0-ra vezettek Nagy László tanítványai, de ezt követően alaposan rákapcsoltak és végül 11–0-ra verték a Király SE gárdáját.

Illés Akadémia U13 – Király SE U13 11–0 (1–0, 4–0, 2–0, 4–0)
Illés Aka. U13.:
Varga N. – Angler, Szakály, Axnix – Hideg, Tóth D. – Horváth Á., Gurzó, Grádvohl. Cserék: Laczó, Tasnádi Zs., Moldován. Vezetőedző: Nagy László.
Gólszerzők:
Horváth Á. (5., 1–0), Gurzó (24., 2–0; 72., 10–0; 76., 11–0), Moldován (27., 3–0; 30., 4–0), Hideg (32., 5–0; 67., 8–0; 68., 9–0), Grádvohl (54., 6–0; 58., 7–0)

A mérkőzés előtt U13-as csapatunk tagjai elhelyezték a kispadon a szerdán kettős lábtörést szenvedett Hányi Dávid 4-es számú mezét. Remélhetőleg roppant tehetséges belső védőnk hamarosan a helyszínen is tudja majd a társait biztatni, ugyanis a műtéteket követően már otthon, szerettei között lábadozik.

A mérkőzést pedig komoly labdabirtoklási fölénnyel kezdték a mieink és már az 5. percben Horváth Ármin révén a vezetést is sikerült megszereznünk. Ezt követően viszont több óriási ziccer is kimaradt, így a negyed végén is „csak” 1–0 volt ide.

A második etapban azonban kinyílt a gólcsap és négy találatot is sikerült Nagy László tanítványainak összehoznia: Moldován Levente kétszer, míg Gurzó György és Hideg Botond egyszer-egyszer mattolta az ellenfél amúgy kifejezetten jól védő kapusát.

Az 5–0-s állásról induló harmadik etapban előbb Tóth Dénes találta el a keresztlécet, majd Grádvohl Kristóf köszönt be kétszer, ezeknek a találatoknak hála pedig már 7–0-ra vezettek ifjú akadémistáink.

Az utolsó felvonásban pedig a mieink lemásolták a másodikat, azaz újfent négy gólt szereztek: előbb Hideg Botond, majd Gurzó György duplázott, így ki is alakult a 11–0-s végeredmény.

Kemény héten vagyunk túl. Főként fizikálisan a szerdai edzőmérkőzés miatt. A mai meccs elején picit fásultnak is éreztem a csapatot. Viszont 11 gólt rúgni bárki ellen is, dicséretes teljesítmény. Le a kalappal a srácok előtt. Sok akciónk volt, szép támadásokat vezettünk. Több helyzetet elhibáztunk, de ennyi gól mellett nem lehetek elégedetlen. Gratulálok a srácoknak

– fogalmazott a meccset követően Nagy László vezetőedző.