Villámrajtot vett az Illés Akadémia Spirit

Villámrajtot vett az Illés Akadémia Spirit

Elindult a Hungarian Open Rocket League.

Az „autós foci” területén nem ismeretlen az Illés Akadémia Spirit neve, hiszen több éven keresztül szerepelt a hazai első osztályban zöld-fehér Spirit. Az idei évben visszatérünk erre az izgalmas játékterületre: több hónapig folytak a tárgyalások a csapat összetételéről. A Hungarian Open Liga hétvégente kerül megrendezésre.

Az Illés Akadémia Spirit csapatának tagjai:

Jesse „Renshiro” Rissanen

Mayer „Sqittles” Vince

Halasi „HUNLevi7” Levente

A Hungarian Open Rocket League-verseny első hétvégi csoportkörét 100%-os mérleggel zárta az Illés Akadémia Spirit! Csapatunk közepesen nehéz csoportot kapott, ahol ott volt az egyik esélyes, a már-már egyik legnagyobb ellenfelünknek számító Honvéd (legalább is az átigazolási piacon mindenképp). A srácok végül minden mérkőzést megnyertek, összesen 2 gólt kaptak és a Honvédot is 3–0-val küldték padlóra.

A legjobb gólkülönbséget is a csapatunk szolgáltatta, +9-et hoztak a srácaink. Még az abszolút esélyes, tavalyi Budapest 5 hármasa, illetve az év legjobb magyar esportolójának díjazottját maguk között tudó Hungarikum is csak +7, míg az ugyancsak favorit MTK pedig +8-at tudott generálni.

A rájátszás jövő hét végén lesz, és a felsőági elődöntőből várjuk a folytatást a Hungarikum ellen.

Hajrá, #IAS!