Vereséggel zárta a márciust az U14

Vereséggel zárta a márciust az U14

A második félidőben volt egy periódus, amikor egyenlíthettünk volna.

MOL Fehérvár FC U14 – Illés Akadémia U14 3–0 (1–0)
Illés Aka. U14.: Tama (Pfeiffer, 56.) – Szijjártó Áron, Takács D., Blum, Kelemen (Szabó B., 52.) – László (Bécsy, 56.), Palkó, Németh R. (Mayer, 41.) – Abért (Őri, 41.), Szijjártó Ábel, Szalay (Csonka, 41.). Edző: Tóth Zsolt.

Szűk két hónap alatt tizedik meccsét játszotta együttesünk. A középmezőny elején tanyázó fehérváriak nagy mezőnyfölényt alakítottak ki, de tulajdonképpen csak egy nagy hiba után tudták gólt szerezni. Az első félidő hajrájában Tama Máté büntetőt hárított, ezzel meccsben tartva az övéit. Fordulás után felbátorodott a csapatunk, egyenlítési lehetőségeink is adódtak, ám újabb találatot a hazaiak szereztek, majd a harmadik góllal végleg lezárták a mérkőzést.

Az első félidőben teljesen ránk erőltette akaratát a MOL Fehérvár, a védekezésünk összességében rendben volt, de a támadójátékunk értékelhetetlennek bizonyult. Egy teljességgel elkerülhető gólt kaptunk – mi ajándékoztuk ezt a piros-kékeknek. Félidőben hármat is cseréltünk, ennek következtében támadásban bátrabbakká váltunk, labdabirtoklásban átvettük a vezetést, és szép dolgokat csináltunk. 0–1-nél több lehetőségünk volt az egyenlítésre, ám mégis mi kaptunk gólt, és ezek után újabb találatot értek el a hazaiak. A mai napon a jobb futballt játszó fehérváriak megérdemelten győztek

– nyilatkozta Tóth Zsolt a mérkőzés után.