Vereségek az utolsó percekben

Vereségek az utolsó percekben

Az I. osztályú utánpótlás labdarúgó-bajnokságok legutóbbi fordulóiban nem termett babér az Illés Akadémia-Haladás együttesei számára. Mind az öt csapatuk pont nélkül maradt.

U14
Puskás Akadémia–Illés Akadémia-Haladás 5-3 (3-3). – Felcsút, vezette
: Obuch.
Illés-Haladás: Molnár-Végh – Stefanich, Bonchis (Horváth B.), Baranyai (Takács-Földes), BALIKÓ, KATONA, VARGA Á. (Sinka), Fischl, László (Laczó), Horváth A. (Karvalics), Csörnyei. Edző: Tóth Zsolt.
A mérkőzés elején egy nagy hiba után a hazai csapat szerzett vezetést. Ezt követően a látványos, kreatív támadójátékot bemutató vendégek fordítottak, három gólt is szereztek. A Puskás Akadémia azonban nem adta fel és még a szünet előtt kiegyenlítette kétgólos hátrányát. A második félidő nagy szombathelyi rohamokkal kezdődött, azonban míg a vendégek kihagyták lehetőségeiket, addig a hazaiak egy kontrából és egy büntetőből betaláltak. A kreatív, látványos bátor futballt felvállaló Illés-Haladás nem érdemelt vereséget. Gólszerzők: Katona 2, Varga Á.
A bajnokság állása: 1. Kisvárda 21 pont, 2. Puskás Akadémia 19, 3. Honvéd 15, … 8. Illés-Haladás 9.
8. forduló, szombat, 10.00: Kisvárda–Illés-Haladás.

U15
Puskás Akadémia–Illés-Haladás 2-1 (0-1). – Felcsút, vezette
: Schweighardt.
Illés-Haladás: OLASZ – NAGY R., Szvoboda, Bolla, SÁGI, Mozsár, Frák (Varga D.), Kovács B. (Mohos), Papp Cs., Szabó L. (Ligeti), Udvardi. Edző: Horváth András.
Az első félidőben a szombathelyiek előtt több nagy ehetőség is adódott, a gólon kívül többször is betalálhattak volna. Szünet után a felcsúti kiállítás a hazaiakat dobta fel, akik az egyenlítés után a ráadásban a győzelmet is megszerezték. Az Illés-Haladás méltó ellenfele volt a Puskás Akadémiának, balszerencsés vereséget szenvedett. Gólszerző: Sági. Kiállítva: Gazdag (64., Puskás Akadémia).
A bajnokság állása: 1. Honvéd 17, 2. Kisvárda 15, 3. Puskás Akadémia 15, … 14. Illés-Haladás 3.
8. forduló, szombat, 10.00: Kisvárda–Illés-Haladás.

U16
Illés-Haladás–ETO FC Győr 0-1 (0-0). – Szombathely, vezette:
Büki.
Illés-Haladás: TÓTH B. – Tóth K., Muzsi, Horváth J., Vigh, Tama, Iván, Kovács P. (Domján), Kovács A. (Rózsa), Lórántfy (Borbács), Miszori. Edző: Sátori Barnabás.
Egyenlő erők összecsapásából a szerencsésebb csapat került ki győztesen.
A bajnokság állása: 1. Honvéd 16, 2. Puskás Akadémia 13, 3. FTC 13, … 7. Illés-Haladás 6.
8. forduló, szombat, 10.00: Illés-Haladás–FTC.

U17
Illés-Haladás–ETO FC Győr 1-2 (0-0). – Szombathely, vezette:
Balázs.
Illés-Haladás: Simon – Sulyok D., DEZMAITS, Szabó B. (MARKÓ), Baranyai (Palkó), KÁLLAI, Horváth R. (Heiter), Tarján, Bunevácz, SULYOK M., Antal (Sipos). Edző: Németh Richárd.
Az első félidőben több lehetőségük is adódott a hazaiaknak, ám ezeket elhibázták. Szünet után megszerezték a vezetést, ám nem sikerült rárúgniuk a második gólt – ezért nagy árat fizettek. A hajrában a szombathelyiek két figyelmetlenségét kihasználva a győriek megfordították a találkozót. A vasiak többet tettek a győzelemért, a vendégeknek a két gólon kívül nem akadt kaput eltaláló lövésük. G.: Markó. Kiállítva: Ignácz (68., Győr).
A bajnokság állása: 1. Honvéd 17, 2. MTK 16, 3. FTC 14, … 7. Illés-Haladás 4.
8. forduló, szombat, 11.00: Illés-Haladás–FTC.

U19
Illés-Haladás–Honvéd-Magyar Futball Akadémia 0-3 (0-0). – Szombathely, vezette
: Rózsa.
Illés-Haladás: Schüld – Bokor, Debreceni, Woth, Doktorics, Illés (Csomós), Volter (Molnár T.), Balogh F. (Vajda), Szekér, Schuszter (Kállai), Tóth M. Edző: Oross Márton.
Az első félidő kiegyenlített játéka után fordulást követően felülkerekedett a Honvéd.
A bajnokság állása: 1. Győr 20, 2. FTC 15, 3.  Vasas Kubala Akadémia 14, … 6. Illés-Haladás 10.
 2. forduló, péntek, 14.00: Illés-Haladás–Honvéd-Magyar Futball Akadémia.