Illés AKA U13, U12 : az U13 pontot hagyott vendéglátóinknál

Mindkét korosztályunk megküzdött a gyirmótiakkal, nem volt egyszerű dolguk.

U13-as bajnoki mérkőzés

Gyirmót SE – Illés Akadémia 1:1 (1:0)

Tama M. – Abért B., Tóth B., Szijjártó Áron, Pál L. – Rózsa M., Vert B., Szijjártó Ábel, – Őri B., Csonka G., Szabó B./Németh B., Németh R., Zancsics D., Szalay M., Palkó Á.

Gól: Csonka G.

Takács Csaba edző :

“Gyirmóton egy agresszív, szervezett csapattal találtuk magunkat szembe. Mezőnyfölényben játszottunk, a srácok maximálisan betartották a kért taktikai utasításokat. Egyvalami azonban hiányzott a játékunkból a gól. Sok helyzetet dolgoztunk ki, de a döntő pillanatokban kapkodtunk, rossz döntéseket hoztunk. A félidő végén összehoztunk egy gólt az ellenfélnek, akik talán másodszor jártak a kapunk előtt. A gól még jobban feltüzelte a hazai csapatot, mi pedig idegesen kezdtünk el játszani. Mezőnyfölényünk továbbra is megmaradt, de kapkodtunk, és a technikai hibák száma is megnőtt. A csapat nagyot küzdött és a mérkőzés végén egy pontrúgás után sikerült kiegyenlíteni. A gyenge támadójátékunk miatt nem érdemeltúnk győzelmet, de a döntetlenre rászolgáltunk.

 

U12-es bajnoki mérkőzés

Gyirmót SE – Illés Akadémia 0:4

Őri K. – Söptei B., Kelemen M., Molnár L., Tótgh E., Mekó M. Hende D., Virág Á., Tasnádi Á.

Csere : Kálócz D., Németh B., Klement D., 

Gól : Tóth E., Virág Á., Meskó M., Németh B.

Szűcs János edző :

“Szimpatikus focizni akaró, jól szervezett ellenféllel találkoztunk. Nehéz volt feltörni őket, jól zárták a területeket, agresszívak voltak mi pedig kapkodtunk zavartan játszottunk. Az első félidő végén aztán megszereztük a vezetést ez pedig mindent megváltoztatott. A második félidőben nagy nyomást tettünk az ellenfélre és magabiztos győzelemet arattunk.”