Óriásit hajrázott az U17-es csapat

Óriásit hajrázott az U17-es csapat

Az I. osztályú utánpótlás labdarúgó-bajnokság legutóbbi fordulóiban az Illés-Haladás U16-os és U17-es csapata döntetlent játszott.

U14
Illés-Haladás–Honvéd-Magyar Futball Akadémia 3-4 (1-3). – Szombathely, vezette:
Kovács P.
Illés-Haladás: Kovács Á. – Stefanich, Bonchis, Balikó, Baranyai, Takács-Földes (Katona), Laczó (László), Sinka (Varga Á.), Fischl, Horváth A. (Király), Csörnyei (Koósz). Edző: Tóth Zsolt.
A mérkőzés elején egy pontrúgás után szerzett vezetést az Illés-Haladás, ezt követően a Honvéd nagy nyomás alá helyezte ellenfelét, és megfordította a meccset. A félidő hajrájában büntetőt hibáztak a hazaiak, a kontrából a vendégek betaláltak. Szünet után növelte előnyét a fővárosi csapat, a szombathelyiek mindent egy lapra feltéve rohamoztak, és két szép góllal felzárkóztak. Két jó csapat meccsén a vasiak legalább egy pontot érdemeltek volna. Gólszerzők: Katona (2), Stefanich.
A bajnokság állása: 1. Kisvárda 18 pont, 2. Puskás Akadémia 16, 3. Honvéd 15, … 8. Illés-Haladás 9.
7. forduló, szombat, 12.00: Puskás Akadémia–Illés-Haladás.

U15
Illés Akadémia-Haladás–Honvéd-Magyar Futball Akadémia 2-4 (2-2). – Szombathely, vezette
: Pintér.
Illés-Haladás: Huszár – Nagy R., SZVOBODA, Mo­zsár, SÁGI, Frák (Varga O.), Papp Cs. (Szemes), Mohos (Varga D.), Nagy Zs., Szabó L., UDVARDI (Kovács B.). Edző: Horváth András.
A vasiak alaposan megnehezítették a vendégek dolgát, akik vért izzadva nyertek. Ráadásul 2-2 után meccslabdájuk volt a hazaiaknak, azonban ezt elhibázták. Gólszerzők: Sági, Frák.
A bajnokság állása: 1. Honvéd 16, 2. Kisvárda 14, 3. Nyíregyháza 14, … Illés-Haladás 3.
7. forduló, szombat, 12.00: Puskás Akadémia–Illés-Haladás.

U16
Vasas Kubala Akadémia–Illés-Haladás 0-0. – Budapest, vezette
: Fülöp.
Illés-Haladás: TÓTH B. – TÓTH K., MUZSI, Horváth J., VIGH, TAMA (Vert), Iván (Domján), KOVÁCS P., Kovács A. (Miszori), LÓRÁNTFY, Németh Á. Edző: Sátori Barnabás.
Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, a második játékrész elején emberhátrányba kerültek a szombathelyiek. Ezután szervezett védekezésből kontrákra rendezkedtek be a vendégek, és meg is volt a meccslabdájuk. Igaz, az angyalföldiek is veszélyeztettek átlövésekből. Reális a döntetlen – értékes pontot szerzett az Illés-Haladás. Kiállítva: Lux (92.), illetve Németh Á. (46.).
A bajnokság állása: 1. Honvéd 13, 2. Puskás Akadémia 13, 3. FTC 10, … 6. Illés-Haladás 6.
7. forduló, szombat, 10.00: Illés-Haladás–ETO FC Győr.

U17
Vasas Kubala Akadémia–Illés-Haladás 4-4 (4-1). – Budapest, vezette:
Szappanyos.
Illés-Haladás: Simon – Bényei (Baranyai), Sipos (Markó), Dezamits, Szabó B., Kállai, Horváth R., Antal, Tarján, Bunevácz, Sulyok (Palkó). Edző: Németh Richárd.
A szombathelyiek rosszul kezdték a mérkőzést, védelmi hibából a 40. másodpercben gólt kaptak. Aztán hamarosan – újabb hiba miatt – megint rezgett a hálójuk: a harmadik percben már 2-0-ra vezettek a hazaiak. A folytatásban a vasiak ziccert hibáztak – közben újabb gólokat kaptak. Szünet után egy fegyelmezettebben védekező szombathelyi csapat lépett pályára, amely átvette a játék irányítását. A vendégek ledolgozták hátrányukat, sőt, 4-4 után ziccert hibáztak. Az Illés-Haladás igazi csapatmunkával mentett pontot. Gólszerzők: Antal, Dezamits, Bunevácz, Horváth R.
A bajnokság állása: 1. Honvéd 16, 2. FTC 14, 3. MTK 10, … 7. Illés-Haladás 4.
7. forduló, szombat, 10.00: Illés-Haladás–ETO FC Győr.

Az U19-eseknél a 9. fordulóból pénteken 13 órára halasztották az Illés-Haladás–Honvéd-Magyar Futball Akadémia mérkőzést.