Vereség a három meccs után is hibátlan nagyszombatiak ellen

Vereség a három meccs után is hibátlan nagyszombatiak ellen

A II. Savaria Nemzetközi Ifjúsági Leány Labdarúgó Torna második játéknapján, reggel, az eddig kimagaslóan szereplő nagyszombati lányok ellen lépett pályára az Illés Akadémia-Viktória leány U15-ös csapata. Bár nem volt akkora különbség a két gárda között, mint amennyit az eredmény mutat, a vendégek 3–0-ra győztek.

Illés Akadémia-Viktória U15 – Spartak Trnava (szlovák) U15 0–3 (0–1)
Illés Aka.-Viktória U15:
Gertner L. – Doncsecz A., Derényi A., Schőnig R. – Bihari P., Karancsi E., Harmath R.., Nisztor M. – Első H., Stróbli K., Sipos-Kis V. Cserék: Kopfsteiner Sz., Imre B., Horváth A., Bedőcs L. S., Bihari Cs., Palatin D. Vezetőedző: Ferencsik Evelin.

A Savaria Kupa első játéknapján nyolc gólt lövő és egyetlen egyet sem kapó Spartak ellen akadémistáink felvették a kesztyűt és jó mérkőzést játszottak. A góllövés ezúttal nem sikerült, de a mieink játékában sok olyan pozitívumot láthattunk, amely akár csapatszinten, akár a játékosok egyéni fejlődésében kamatozhat a jövőben.

Nem kell az eredménnyel foglalkoznunk, sokkal fontosabb, hogy nagyszerű mérkőzést játszottunk, amelyből sokat tanulhat formálódó csapatunk. Elkerülhető gólokat kaptunk, ez lehetne bosszantó, de ebben az időszakban úgy tekintünk rá, hogy vannak hibák, amelyeket ki kell javítanunk

– értékelt Ferencsik Evelin.