Az Illés Akadémia Spirit esportolója ott van a döntőben!

Az Illés Akadémia Spirit esportolója ott van a döntőben!

A HUNESZ FIFA Masters 2023 harmadik, egyben utolsó szezonja lezárult, azaz már csak a nagydöntő, az Invitational van hátra!

Az Illés Akadémia Spirit játékosa, B3rti11, azaz Kelemen Berti, ezt a szezont is sikerrel vette, hiszen itt is bejutott a rájátszásba. A play off azonban megint nem hozott győzelmet számára, és ezúttal a dobogóra sem fért fel, így negyedik lett. Viszont nem is ez volt a lényeg, hiszen a legjobb eredmények alapján hívják meg az Invitational versenyre a magyar FIFA-sokat, és Bertit már az előző szezonok alapján is meghívták volna a játékosunkat.

Őszintén? Nem igazán voltam motivált, hiszen fixen a döntőben vagyok már! Tetőzik a nyár, nehéz órákat a PS előtt ülni ilyenkor, amikor tudod, hogy úgyis benn vagy… De természetesen gratulálok TheBoy-nak és legfőképp Seronak a 3/3 győzelemhez

– mondta Berti a negyedik hely után.

A végső megmérettetés, az Invitational augusztus 6-án kezdődik és minden meccset közvetít az esport3tv Twitch csatornája. Berti menetelését végig követjük majd és szurkolunk neki, hogy a 4., 3., és 2. hely után végre felkerüljön az „i”-re az a bizonyos pont is. A tét 300.000 Ft, és a dicsőség!