Végig nagy fölényben

Végig nagy fölényben

Hét gólt rúgott a Fehérvárnak az Illés Akadémia U14.

Illés Akadémia U14 – Fehérvár FC U14 7–0 (3–0)
Illés Aka. U14:
Hajba – Bock, Orbán, Fonnyadt, Takács Á. – Magadics, Molnár B., Módly – Lakatos, Mihók, Angler. Cserék: Németh B., Székely, Szalma, Szakács, Dobovánszky, Bujdos, Ládonyi, Reiber. Vezetőedző: Nagy László.
Gólszerzők: Módly (2), Angler, Szakács, Bujdos, Dobovánszky, Ládonyi

Bajnoki ritmusban szerepelve, 2X40 perces találkozót játszott az Illés Akadémia a Fehérvár FC együttesével. A mieink letámadása nem ízlett a vendégeknek, de ők nem adták fel, akkor sem rugdosták el a labdákat, hanem igyekeztek kihozni őket, azaz a piros-kékek is a futball építésében gondolkodtak. Labdabirtoklásban hasonló stílust képvisel mindkét együttes, így élvezetesen alakult a mérkőzés. Mi szereztünk jóval több labdát, amelyekből szépen alakítottuk ki a helyzeteinket és a szünetig háromgólos előnyt dolgoztunk ki.

A második félidőben sem változott a játék képe, a fölényünk továbbra is megvolt. Futószalagon alakítottuk ki a lehetőséget, amelyekből ebben a játékrészben négyet váltottunk gólra. A mai napon mi voltunk sokkal jobbak, az eredmény a játék képének megfelel.

Nagy melegben játszottunk, így jeleztem előre a srácoknak, ha hiba is csúszik a játékukba, azt szervezettséggel és akarattal igyekezzenek kompenzálni. Ezt meg is fogadták az első pillanattól kezdve! Agresszívek voltunk labdaszerzésben, szebbnél szebb gólokat lőttünk – nagyon jó hír, hogy nem egy játékos szerzi a gólokat, hanem ezúttal is hatan iratkoztak fel a listára. Szeretném kiemelni, hogy nem csak hasznos, hanem szemre is tetszetős futballal rukkoltunk ki, le a kalappal a srácok előtt. Az újak is idomulnak a többiekhez, így bízom abban, hogy a játékunk ugyanilyen szinten marad a bajnokságra is

– értékelte a látottakat Nagy László vezetőedző.