Véget ért a pihenő

Véget ért a pihenő

Hétfőn megkezdődött akadémiánkon is a felkészülés a 2021/2022-es szezonra. Az edzések mellett növendékekeink természetesen az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon is átesnek. Ezekre kedden és szerdán kerül majd sor.

Szinte pontosan egyhónapos szünet után ismét megpezsdült az élet az Illés Akadémián, ugyanis ifjú labdarúgóink visszatértek a pihenőjükről. Hétvégén a kollégisták elfoglalták szobáikat, hétfőn késő délután pedig már edzésre is jelentkeztek a srácok.

Úgy érzem, hogy sikerült jól kipihennem magamat és feltöltődni a következő szezonra. Az első két hétben leginkább a barátaimmal voltam. Sokat jártunk moziba, strandra. A harmadik héttől aztán elkezdtem az előre kiadott program szerint készülni, ami futásból és erősítésből állt. Ez nem volt túlságosan nehéz, leginkább rávezető jellegű munkának mondanám. Az egész szünet alatt megpróbáltam odafigyelni az egészséges táplálkozásra. Rendkívül sok folyadékot fogyasztottam és bőségesen ettem gyümölcsöt. Ez főként a két kedvencemet, a cseresznyét és a dinnyét jelentette. Jó erőben érzem magam és nagyon vártam a felkészülés kezdetét. Szeretném gyorsan visszanyerni a tavaszi formámat és már az edzőmeccseken jó játékkal kirukkolni

– fogalmazott Bolla Bálint, aki az U17-es csapatunkkal kezdhette meg a felkészülést.

Kedden és szerdán az ilyenkor megszokott egészségnapok várnak akadémistáinkra. Ez azt jelenti, hogy valamennyi játékosunk átesik majd egy alapos orvosi kivizsgáláson.

A tervek szerint szombaton már az első edzőmérkőzésre is sor kerül: az U19-es csapatunk lesz délelőtt 10 órakor az NB III-as Mosonmagyaróvár vendége.