Véget ért a FIFA szezon is

Véget ért a FIFA szezon is

Befejeződött Kelemen Berti számára is a FIFA 23 2022/2023-as szezonja. Keretével végül Magyarország harmadik legjobb fifása címet érte el!

A fiatal titán az érettségi évében élete formájában teljesített! A három szezonra bontott (március-május-július), egyenként egy hónapig tartó szériában Berti egy harmadik, egy második és egy negyedik helyet szerzett meg sorrendben. Mindhárom alkalommal a végső győztes, DomiNation Sero ütötte ki az egyenes kieséses szakaszban. Az egész szezon alatt egyszer sikerült őt megvernie a játékosunknak, de sajnos a dupla ágas egyenes kieséses rendszer miatt vissza tudott vágni a döntőben Sero és ezért „csak” ezüstöt szerzett az Illés Akadémia Spirit esportolója.

Az viszont biztossá vált már akkor, hogy a végső nagydöntő hat játékosa közé meghívást kap az IAS-játékos, hiszen rendkívül jól szerepelt az egész évben. A döntőben is jól játszott, végül csak a két DomiNation játékos végzett előtte: Sero és Benya.

A Grisly elleni első meccsen 4–1-re nyertem, aztán következő 20. percében pirosat kaptam: onnantól végig presszingelt, de ki tudtam húzni, 1–1 lett a vége. Benya ellen 0–0 lett az első, míg a második úgy lett 3–2, hogy a hajrában egyenlíthettem volna, csak egy kicsit kellett volna higgadtabbnak lennem

– értékelte a döntő eseményeit Berti.

Az idei FIFA-szezonban tehát Szoboszlai Dominik esportcsapata tarolt: a legjobb és második magyar fifás is a liverpooli 8-as berkeiből került ki idén. Kíváncsian várjuk a következő szezont, amikor is a legnépszerűbb focis szimulátor új nevet kap: EA FC 24-ként játszhatunk vele!

Reméljük a következő szezonban is ilyen jól fognak teljesíteni a srácaink és azt is, hogy a Challengers szintről Illés „Bebo” Bence is fel tud emelkedni a Masters versenyzők közé.

Hajrá IAS!

#IASWIN