Változatos program a héten egy nap Balatonnal

Változatos program a héten egy nap Balatonnal

Ellenfeleink lesznek: a Lendva, a ZTE, a St. Pölten, a Sturm Graz és a Honvéd.

Az U19-es csapatunk ötször edz a héten, ebből a kedd lesz az erős nap, akkor van munka délelőtt és délután is. Szerdán este hattól a Zalaegerszegi TE U19-esei jönnek az Illés Akadémiára: a kékek az U19-es bajnokság Alap-csoportjában szerepelhetnek majd idéntől.

Ötször-ötször tréningeznek az U17-es és az U16-os korosztályaink tagjai. Szombaton pedig Alsó-Ausztriába utaznak a fiúk, ahol a Sankt Pölten vendégeként játszanak.

Az U15-ös „lézerharcosok” két meccsen is szerepelnek a héten, így ők háromszor edzenek. Kedden a Nafta Lendva érkezik (18.00), míg szombaton ők is rajta lesznek a st. pölteni járaton.

A négy akadémiai korosztály csütörtökön a Balatonra utazik – bő két héttel a bajnoki rajt előtt kiváló programnak ígérkezik a fürdőzés.

Az U14-esek ötször edzenek a héten, az U13-asok négyszer. Utóbbiak vasárnap egy hazai rendezésű, nemzetközi mini-tornán szerepelnek: 10 órakor Illés Akadémia–Sturm Graz, 10.50-től Sturm–Honvéd-MFA, 11.40-től Honvéd-MFA–Illés Akadémia találkozókra kerül sor.

Pre-akadémiai korosztályaink közül az U12-esek négy tréning mellett vasárnap játszanak edzőmérkőzést a Honvéd-MFA ellen.