Egy nyertes és egy vesztes találkozó Ljubljanában

Egy nyertes és egy vesztes találkozó Ljubljanában

Az Illés Akadémia U19-es és U17-es csapatai Szlovéniába utaztak.

Bravo Ljubljana U19 – Illés Akadémia U19 1–4 (1–0)

Illés Aka. U19.: Simon B. (Horváth Sz., 65.) – Dezamits, Woth (Vajda, 46.), Debreceni, Tarján – Rosner, Kállai K., Bunevácz (Volter, 46.) – Tóth M., Szalay, Antal (Horváth R., 46.). Vezetőedző: Horváth Rudolf.

Gólszerzők: Szalay (3), Volter

Az első játékrészben előnyhöz jutottak a kék-sárgák, ám fordulás után magához ragadta a kezdeményezést a szombathelyi csapat, és ilyen arányban is megérdemelten nyert.

Második félidei parádés teljesítményükkel nemzetközi meccsen tudták letenni névjegyüket a fiúk. Ahogy az elmúlt hetekben készültek, azelőtt le a kalappal

– méltatta csapata produktumát Horváth Rudolf.

 

Bravo Ljubljana U17 – Illés Akadémia U17 3–1 (1–1)

Illés Aka. U17.: Budzsáklia – Kovács A., Kozári, Muzsi, Horváth H. – Szabó B. – Kovács P., Horváth B., Iván – Tama, Horváth K. Cserék: Szekeres – Tóth K., Vert, Domján, Rózsa, Tankovics. Vezetőedző: Sátori Barnabás.

Gólszerző: Kovács P.

Igazából nem érezte a mérkőzés ritmusát a csapatunk: hiába volt kiegyenlített az első félidő, jellemzően ekkor is több technikai hibát vétettek a mieink.

Az egész találkozón fásultan játszottunk, hiányzott a frissesség, sokat hibáztunk. Mentünk előre, de rossz döntéseket hoztunk, így a párharcokban erősnek bizonyuló ellenfél megérdemelten győzött. A feladat adott: ki kell javítanunk a hibáinkat

– értékelt a meccs után Sátori Barnabás.