Úti céljaink között: Bécs, Muraszombat és Arad

Úti céljaink között: Bécs, Muraszombat és Arad

Csak az U14-es leánycsapatunk játszik bajnoki találkozót.

Az U19-es bajnokságban élen álló Horváth-csapatra, az U17-eseknél negyedik pozícióban lévő Kovács-gárdára hat-hat edzés vár ezen a héten.

Az U16-os Alap-csoportot vezető, Sátori Barnabás irányította társaság tagjai szintén hat alkalommal jelentkeznek edzésre a héten. A legidősebb három korosztályunk számára szabad lesz a hétvége.

Ötször edzenek az U15-ösök, majd a tervek szerint pénteken Aradra utazik Németh Richárd és Varga Roland legénysége.

Nagy László és Biegner Dániel U14-esei hétfőn, kedden és csütörtökön, míg Szűcs János és Faggyas Milán U13-asai hétfőn, kedden és pénteken edzenek majd. Mindkét csapatunk szerdán buszra száll és Bécsben az Austria Wien ellen játszanak felkészülési találkozókat. Az U14-esek pénteken másik irányba is elindulnak, mert ők is szerepelnek majd Aradon.

Minden délután edzése lesz az U12-es korosztályunknak. Tóth Zsolt és Hujber Gábor együttese – az U13-asokkal együtt – Muraszombatra utazik majd szombaton, ahol az NS Mura vendégeként meccselnek majd.

Biegner Dániel és Pados József U11-es, valamint Faggyas Milán és Szabó Róbert U10-es korosztálya is minden hétköznap délután – szerda kivételével – tréningezik majd, és mindkét csapatunk az NS Murát látja vendégül szombaton.

Hujber Gábor U9-esei hétfőn, kedden és csütörtökön gyakorolnak.

A Pados József irányította U8, valamint Szabó Róbert U7-esei heti három-három edzés mellett szombaton Bozsik-eseményen vesznek részt.

Leány U19-es csapatunk hétfőre kapott szabadnapot a tegnapi győzelem után: keddtől-péntekig hat foglalkozás szerepel a programban.

Hétszer jelentkeznek edzésre Győrffy Mátyás U17-es leányai, ötször Ferencsik Evelein U15-ösei.

Bajnoki találkozó csak a leány U14-esekre vár a héten. Rájuk azonban kettő is! Luki András és Tóth Alexandra korosztálya szerdán hazai környezetben a Körmend ellen játszik a megyei pontvadászatban, míg szombaton a Zala megyei Novára utaznak a 11. fordulóból előrehozott regionális bajnoki találkozóra.