Győzelemmel zárult a gólfesztivál

Győzelemmel zárult a gólfesztivál

Rendkívül változatos, találatokban gazdag mérkőzésen 7–6-ra nyertek Edzőink a kispályás bajnokság 7. fordulójában a Fociszak ellen.

Három rendkívül balszerencsés, minimális különbségű vereséget követően léptek pályára a mieink az A-csoport első körének utolsó fordulójában. Szerencsére ezúttal picit izmosabb kerettel tudtunk kiállni, bár hiányzó azért így is akadt bőven.

A mérkőzés amúgy nem kezdődött rosszul a számunkra, ugyanis már az 5. percben megszereztük a vezetést Havasi Marci találatának köszönhetően. Ezt követően azonban az ellenfél periódusa következett, és mire feleszméltünk már 3–1 volt a Fociszak javára. Szerencsére ekkor megrázták magukat Edzőink, és Szabella Olivér zsinórban szerzett három góljának köszönhetően a szünetben már újfent nálunk volt az előny: 4–3-ra mentünk.

A második félidőt Schmidt Gabi pár nagy védése vezette be, majd a 36. percben Halmai Ramon alakította 5–3-ra az eredményt. Megnyugodni azonban nem volt időnk, mivel az ellenfél nem sokkal később feljött 5–4-re. Nagyon kellett Oli újabb gólja ahhoz, hogy ne kerüljünk még nagyobb bajba. Azonban hamarosan így is ott voltak a nyakunkban, ugyanis 6–5-re alakították az állást. Halmai Ramon újabb találata azonban eldöntötte a lényegi kérdéseket. A Fociszak az őrült rohanás legvégén még szerzett egy újabb gólt, ám így sem tudta elkerülni a 7–6-os vereséget.

A 13 gól mellett mindkét csapat jó párszor még a kapufát is eltalálta. Szabella Olivér például egymaga háromszor is, azaz akár 10–9 is lehetett volna a gólfesztivál vége.

Az Illés Akadémia Edzők együttese legközelebb október 24-én hétfőn 19.30 órakor lép pályára, még pedig az 1919 Sport Pub ellen.

Fociszak – Illés Akadémia Edzők 6–7 (3–4)
Gólszerzők:
Szabella O. (4), Halmai R. (2), Havasi M.