Újpestre hívja a sorsolás az U19-et

Újpestre hívja a sorsolás az U19-et

Az Illés Akadémia U17 számára befejeződött az őszi szezon – ami a tétmérkőzéseket illeti.

Kilenc forduló után a saját kezében van a sorsa Horváth Rudolf és Horváth András csapatának. Tóth Kristófék 14 ponttal a zsákban utaznak a 13 pontos Újpesthez, azaz egy győzelemmel bebiztosíthatják maguk számára a tavaszi felsőházi szereplést. A meccs pénteken lesz, előtte ötször is tréningezni fog az Illés Akadémia U19.

Sok az elmaradt-elhalasztott találkozó az U17-es bajnokságban. Van olyan csapat, amelyiknek még négy meccse is hátra van, és ott van az Illés Akadémia, amely együttes számára már befejeződött az ősz, ami a tétmérkőzéseket illeti. Kovács László és Nagy József hat edzést tart, szerdára pedig szabadnapot kap a társaság.

Hét tréningre jelentkeznek Németh Richárd és Körhöcz György U16-osai. Szombaton a Várda Labdarúgó Akadémia ellen játszunk hazai környezetben. Ez az utolsó meccse ősszel a csapatnak: győzelem esetén biztosan a felsőházban szerepelhetünk 2022 első felében.

A hét leghosszabb túrája csapataink közül az U15-ösökre vár. Sátori Barnabás és Varga Roland legénysége Nyíregyházán szerepel szombaton. Előtte hat edzésre jelentkeznek a fiúk. A szabolcsiaknak csak néggyel kevesebb pontjuk van, mint nekünk, így a forduló rangadója lesz a piros-kékek és a zöld-fehérek összecsapása.

A tervek szerint hazai találkozó vár az U14-esekre. Minden hétköznap tart edzést Szűcs János, míg szombaton a Diósgyőrt fogadják Virág Ádámék.

Nagy László U13-asai és Tóth Zsolt U12-esei vasárnap, idegenben lépnek majd pályára. Az ellenfél – ezen az őszön már másodszor – a Tatabánya hasonló korosztálya lesz.

A Faggyas Milán vezette Illés Akadémia U11, illetve Biegner Dániel U10-es korosztálya hétfőn és pénteken Vépen gyakorol, kedden és csütörtökön szabadban.

Hujber Gábor kedden és csütörtökön tart edzést az U9-nek (utóbbit Táplánszentkereszten), míg szerdán az UEFA B edzőképzés kapcsán gyakorolnak a gyerekek.

Pados József U8-asai hétfőn szabadban, kedden és pénteken Táplánban játszanak, az U7-esek pedig kedden és csütörtökön a Désiben, pénteken pedig műfűvön.

Két idegenbeli találkozó vár a leány U19-es csapatunkra. Tebeli György együttese hétfőn egyet, kedden kettőt fog edzeni, szerdán pedig Felcsúton játszanak Simon Franciskáék a Puskás Akadémia vendégeként. Csütörtökön ismét két tréning vár a lányokra, pénteken pedig egy, míg szombaton Diósgyőrben lépnek pályára.

Győrffy Mátyás és Ferencsik Evelin U17-esei hét tréninget követően szombaton hazai környezetben, a DVTK ellen szerepelnek. Luki András és Kollár Panna Hatvanban győztes csapata ismét keleti ellenféllel szemben bizonyíthat: hét edzés után a Diósgyőrt fogadják a lányok. Tóth Alexandra szerdán és szombaton ad szabadnapot a tanítványainak, vasárnap pedig Sopronban lépnek pályára az U14-es lányok. FRISSÍTÉS: A diósgyőriek kérése alapján az U15-ösök és az U17-esek találkozója elmarad.