Újabb tornát nyertek U10-es akadémistáink

Újabb tornát nyertek U10-es akadémistáink

A Tigris Kupa után a IV. Szarka Zoltán Emléktornán is 100 százalékos teljesítménnyel végeztek az első helyen Biegner Dániel tanítványai.

Nagyon úgy néz ki, hogy a Répce Sportcsarnokban egyszerűen nem lehet legyőzni az U10-es csapatunkat, ugyanis az illéses gyerekek megismételték a múlt vasárnapi sikerüket és ismét megnyertek egy erőfelmérőt. A negyedik alkalommal megtartott Szarka Zoltán Emléktornát a rendező Lurkó UFC 9–0-s legyőzésével kezdte Biegner Dániel legénysége, majd ezt követően az ETO FC gárdáját 5–2-re, a Sárvár FC együttesét 4–0-ra, míg a ZTE csapatát 6–0-ra verték ifjú akadémistáink. Az ötödik fordulóban viszont már alaposan meggyűlt a bajunk a veszprémiekkel, ám a 2–1-s győzelem a hibátlan mérleggel elért első helyezést jelentette.

Az U10-es csapatunkban ezúttal Sóvári Dávid, Gurzó Miklós, Németh Levente, Német Ádám, Török Balázs, Lengyel Ágoston, Varga Vince Lőrinc és Novák Bence lépett pályára. Viszont Rajtosics Marcell, Jáger Noel, Pető-Takács Botond, Babos Kolos, Hányi Bálint és Fazekas Bruno most különböző okokból nem tarthatott a társaikkal.

A torna aranyérme mellett egy különdíjat is sikerült begyűjtenünk, ugyanis a szakemberek Novák Bencét választották a torna legjobb mezőnyjátékosának.

Egymást követő második héten sikerült tornát nyernünk, ráadásul ismét 100 százalékos teljesítménnyel. Ez pedig egészen magabiztos, minőségi játékkal jött össze. Most visszatért a kapusunk, ennek ellenére ezúttal is működött a labdakihozatalunk és a létszámfölények kialakítása. Bátor egyéni játék jellemezte a srácokat. Az utolsó mérkőzésen pedig a kitartás is kellett a 2–1-s győzelmünkhöz. Nagy dicséret illeti a csapatot. Büszke vagyok a gyerekekre és várjuk vissza a hiányzókat. Úgy gondolom, hogy ezek a tornák remekül szolgálják a fejlődésüket. Külön öröm, hogy Novák Bence lett a torna legjobb mezőnyjátékosa

– fogalmazott Biegner Dániel.