Negyedik helyen zárt U8-as csapatunk

Negyedik helyen zárt U8-as csapatunk

Kétszer győzött, míg háromszor kikapott csapatunk a Répcelakon első alkalommal megrendezett emléktornán, így végül a negyedikként fejezte be az erőfelmérőt.

Első alkalommal rendezte meg a Lurkó UFC a Kálmán Tibor Emléktornát, melynek a Répce Sportcsarnok adott otthont. A tornán hat U8-as csapat vett részt és az indulók között ott voltak akadémiánk fiataljai is. A Pados József edzette társaság a körmérkőzéses lebonyolítási formának köszönhetően öt, egyenként 15-15 percig tartó mérkőzésen lépett pályára. A meccseken összesen nyolc játékosunk, Geregai Levente, Baráth Olivér, Kovács Levente, Tóth Zsombor, Magyar Zalán, Horváth Levente, Horváth Ákos és Majoros Márk kapott bizalmat.

Csapatunk a „házigazda” Lurkóval kezdett és 2–0-ra nyert. Ezt követően azonban három vereség következett: előbb az ETO FC gárdájától 1–0-ra, majd a MOL Fehérvártól 3–0-ra, míg végül a ZTE együttesétől 4–0-ra kaptunk ki. Az erőfelmérő zárása viszont jól sikerült, mivel a Veszprémet 2–0-ra legyőztük. Akadémista fiataljaink így összességében a negyedik helyen végeztek az erőfelmérőn, melyet végül a ZTE nyert meg, megelőzve az ETO és a Vidi gárdáit.

Sajnos ez a mai nap nem úgy sikerült, ahogy elterveztük. Nagyon sok hibával játszottunk és sajnos több játékoson láttam, hogy félve, bátortalanul focizott, nem úgy, ahogy általában szokott. A tudásunk felét mutattuk ma meg. Támadásban sokat kell fejlődnünk. Ebből tanulnunk kell és dolgozunk tovább! Megyünk tovább az elkezdett úton

– értékelt a tornát követően Pados József.