Újabb két korosztály számára indul meg a bajnokság

Újabb két korosztály számára indul meg a bajnokság

Az Illés Akadémia az U15 és az U16 is megkezdi a tavaszt.

A magunk mögött hagyott hétvégén győzelemmel indította a bajnokságot a Horváth András és Fazekas Norbert irányította U19 – 2–1-re legyőzve a III. Kerületet –, valamint a Kovács László és Berning Adrián vezette U17, akik 5–2-re verték meg a PMFC-t.

A két legidősebb korosztály után újabb két csapatunk számára indul meg a tavaszi szezon. Az U16-osaink szombaton az Újpesti TE ellen lépnek pályára, a műfüves játéktéren. Németh Richárd és Varga Roland együttesének meccsén negyed 1-kor indul útjára a labda. A bajnokság első fordulójában, az UTE Atlétikai Stadionjában 8–0-ra győztünk.

Hazai környezetben kezdi meg az U15-ös bajnokság tavaszi szezonját Szűcs János és Biegner Dániel korosztálya is. A zöld-fehérek a Diósgyőrt látják vendégül szombaton 10 órától, a helyszín a műfüves pálya lesz. Az őszi első körben Miskolcon a vasiak 3–1-re nyertek.

Folytatódik a Magyar Kupa U19-es küzdelemsorozata is. Az első körben a ZTE idegenbeli legyőzésével továbbjutó legidősebb korosztályunk a Haladás VSE vendége lesz a Kenderesi utcai műfüvön, szerdán, 17 órától.