Újabb három ponttal gazdagodott U14-es csapatunk

Újabb három ponttal gazdagodott U14-es csapatunk

Szűcs János legénysége zsinórban negyedik meccsét nyerte mi. Virág Ádámék ezúttal Kisvárdán győztek 2–0-ra.

Várda LA U14 – Illés Akadémia U14 0–2 (0–1)
Illés Aka. U14.:
Tóth M. – Nyári, Bolla Á., Kelemen, Molnár L. (Kálócz, 73.) – Hende, Söptei (Markó, 73.), Krone – Virág (Szele, 69.), Klement, Tóth E. (Papp M., 41.). Vezetőedző: Szűcs János.
Gólszerző: Virág (22., 0–1; 67., 0–2)

A hazaiak a szokásos stílusukban, azaz hosszú indításokra alapozva kezdték a mérkőzést, a mieink azonban készültek erre és határozottan jól védekeztek a várdaiak próbálkozásai ellen. Szerencsére sikerült elkerülnünk a pontrúgásokat is, ezzel pedig lényegében ki is húztuk a vendéglátók méregfogát. A 22. percben pedig Virág Ádám remek fejesével a vezetést is megszereztük. Ezt követően a hazaiak is közel jártak a gólhoz, ám a távoli lövésük a kapufán csattant, így a félidőben 1–0-ra vezetett Szűcs János legénysége.

Térfélcserét követően nem sokat változott a derbi koreográfiája. Annyi különbség az volt, hogy a jó kombinációknak köszönhetően több helyzetünk adódott. Ezek közül a 67. percben Virág Ádám ismét kihasznált egyet: a Klement Dávid lövése után kipattanó lasztit továbbította a hálóba. Nem sokkal később a játékvezető teljesen jogosan kiállította a kisvárdai Pfajfer Istvánt, ezzel pedig a lényeg kérdések el is dőltek. A mérkőzés hajrájában ugyan növelhettük volna az előnyünket, de végül maradt a 2–0-s Illés-siker.

Úgy érzem, hogy teljesen megérdemelt győzelmet arattunk a szimpatikus várdaiak otthonában, ahonnan szerintem nem sok csapat fog három ponttal távozni. Végre a támadójátékunkban megvolt a megfelelő kreativitás. A srácok jól kombináltak, sokszor választottak váratlan megoldást. Külön öröm, hogy ismét kapott gól nélkül hoztuk le a meccset. Szeretnénk a Fradi ellen is folytatni a most már négy győzelemből álló remek sorozatunkat

fogalmazott a derbi után Szűcs János vezetőedző.