Újabb fölényes győzelmet arattak az U15-ös lányok

Újabb fölényes győzelmet arattak az U15-ös lányok

A 11. hónap 11. napján 11 gól esett a lány U15-ös bajnoki mérkőzésen. 11-es igaz nem volt, de akcióból annál több találat született, így Ferencsik Evelin tanítványai 10–1-re nyertek hazai pályán a sereghajtó Diósgyőr ellen.

Illés Akadémia-Viktória U15 – DVTK U15 10–1 (6–0)
Illés Aka.-Viktória U15:
Gertner – Doncsecz (Bedőcs, 41.), Imre A., Schőnig , Horváth A. (Bihari Cs., 41.) – Derényi (Kumánovich, 41.), Imre B. (Első, 41.), Bihari P. –  Nagy Cs. (Kopfensteiner, 41.), Széplaki, Palatin (Harmath, 41.). Vezetőedző: Ferencsik Evelin.
Gólszerzők: Bihari P. (2., 78.), Nagy Cs. (11., 31., 35.), Horváth A. (29.), Schőnig (40.), Harmath (45.), Bihari Cs. (46., 72.)

Továbbra is folytatja veretlenségi sorozatát legfiatalabb akadémiai korosztályunk, akik esélyt sem adva ellenfelüknek már a 2. percben megkezdték a gólgyártást. Végig látványos, kombinatív játékot mutatva, szép labdakihozatalokból építettek támadásokat, jól játszották meg a széleket és ezeknek az akcióknak a nagy részét gólra is tudták váltani.

Kicsit felforgattam a csapatot, hogy mindenkinek játéklehetőséget tudjak adni. Akik pályára léptek, mindnyájan tették ezt nagyon jó hozzáállással és mentalitással. Örülök annak, hogy ismét többen is kivették a részüket a gólszerzésből, de ha egy kicsit jobban koncentrálunk még eredményesebbek is lehettünk volna. Akadtak persze olyan periódusok, amikor kicsit kapkodóvá vált a játékunk, de természetesen így is elégedett vagyok a látottakkal. Gratulálok a mai mérkőzéshez is és remélem ez a lendületünk a jövő heti, utolsó bajnoki meccsünkig kitart

 – nyilatkozta a mérkőzés végén Ferencsik Evelin vezetőedző.

Az őszi szezon zárómérkőzéseként a rivális PMFC -t fogadja majd listavezető csapatunk.