U19-es lányok pontosztozkodása Győrben

U19-es lányok pontosztozkodása Győrben

1–1-es döntetlent ért el Tebeli György együttese az ETO otthonában rendezett hétközi fordulóban. A télen érkező Csizmadia Zsófia pontot érő gólt szerzett.

ETO FC Győr U19 – Haladás-Viktória U19 1–1 (1–0)
Haladás-Viktória U19: Csapó – Kováts, Hajba, Pálmai, Balázs – Molnár (Pálfy, 69.), Németh Zs., Csizmadia – Varga B. (Saly, 69.), Balogh S., Németh A. Vezetőedző: Tebeli György. Gólszerző: Csizmadia (75., 1–1)

Az őszi idényben elmaradt mérkőzését pótolta leány U19-es csapatunk. A mérkőzés első találatának a hazaiak örülhettek: a 25. percben egy szögletet követően Győri Kíra küldte a lepattanó labdát a rövid sarokba. A második félidőben taktikát változtattak a mieink, és a feltolt védekezésnek köszönhetően rögtön nyomás alá helyezték a győri kaput. Több nagy lehetőséget is sikerült kialakítani, aminek a 75. percre meg is lett az eredménye. Csizmadia Zsófia átlövése élesen a léc alá csapódott, 1–1. A hajrában Csapó Zsófia nagy védéseket bemutatva tartotta meccsben csapatát, így lányaink egy ponttal tértek haza a „nyugati rangadóról”.

Úgy érzem, hogy igazságos döntetlen született. Az első félidőben inkább a Győr dominált, fordulás után viszont mi. Csapatszinten elégedett vagyok a játékosokkal, és egyénileg is voltak kiugró teljesítmények. Mindenképp szeretném megemlíteni Németh Adélt, akinek a játéka nagyban meghatározta a mai teljesítményünket. Hatalmas szerepe volt a gól előkészítésében. Volt egy-két gyengébb teljesítmény is, szeretném, hogy ez szombatra eltűnjön. Szimpatikus futballt játszott a Győr. Az első játékrészben főként a hazaiak akarata érvényesült: ebben a periódusban nagyon nehezen tudtunk kijönni, kis passzokkal próbálkoztunk. Fordulás után taktikát váltottunk, feljebb toltuk a védekezésünket, és többet birtokoltuk a labdát. Ezt eddig még nem tudtuk gyakorolni, de szerencsére jól sült el az első bajnoki mérkőzésen! Gratulálok a csapatnak!

– értékelt a csapat kispadján ezen a mérkőzésen debütáló Tebeli György vezetőedző.