Kikapott az U14-es csapatunk

Kikapott az U14-es csapatunk

A hibákat megbüntette az FTC.

Ferencvárosi TC U14 – Illés Akadémia U14 5–1 (3–0)
Illés Aka. U14.: Tama (Pfeiffer, 58.) – Szijjártó Áron, Blum, Takács, Kelemen – Bécsy (Vér, 41.), Vert (Németh R., 41.), Csonka (Palkó, 41.) – Őri, Szijjártó Ábel, Szalay. Vezetőedző: Catalin Azoitei.
Gólszerző: Palkó (67.)

A mérkőzés első bő negyedórája kiegyenlített játékot hozott, egyik gárda sem tudott jelentősebb mezőnyfölényt kiharcolni. A 24. minutumban viszont megszerezték a vezetést a hazaiak, akik a szünet előtt még kétszer vették be Tama Máté kapuját, így a félidőben már 3–0-ra mentek.

Térfélcserét követően továbbra is a Ferencváros irányított, de csak az 58. percben tudták növelni az előnyüket. Nem sokkal később ugyan Palkó Áron egy szép támadást lezárva szépített, de Szijjártó Áron öngólja az 5–1-es végeredményt jelentette.

Az első 20 percben nyújtott teljesítménnyel elégedettek lehetünk, de azt követően több egyéni hibát vétettünk, amit a hazaiak könyörtelenül meg is büntettek. Ezen a szinten luxus három gólt ajándékozni az ellenfélnek. Pozitívum, hogy egy formás támadást góllal tudtunk befejezni. Készülünk az Újpest elleni rendkívül fontos szombati összecsapásra

– fogalmazott a mérkőzést követően Tóth Zsolt edző.