Idegenből hozta el a három pontot az Illés Akadémia U17

Idegenből hozta el a három pontot az Illés Akadémia U17

Ebben a sorozatban másodszor is legyőzte a Gyirmótot Sátori Barnabás együttese.

Gyirmót FC Győr U17 – Illés Akadémia U17 0–3 (0–1)
Illés Aka. U17.: Simon B. – Németh Á., Tóth K., Kozári, Vigh – Kovács P., Domján (Szijjártó, 71.), Lórántfy (Mohos, 81.) – Szvoboda (Váncsa, 85.), Horváth K., Papp Cs. (Iván, 71.). Vezetőedző: Sátori Barnabás.
Gólszerzők: Horváth K. (44., 0–1), Szijjártó (82., 0–2; 85., 0–3)

Immáron a nyolcadik fordulót rendezték meg ma az U17-es bajnokság „B”-csoportjában, de az Illés Akadémia még csak a hatodik, a Gyirmót pedig ötödik meccsét játszotta. Február végén Szombathelyen 4–2-re győztünk. A szeles időben megrendezett találkozón sokáig tartott, míg az Illés Akadémia mezőnyfölénye góllá érett. Az első félidő hajrájában egy középső zónában történt labdaszerzés után Domján ugratta ki kiváló ütemben Horváth Krisztiánt, aki góllal fejezte be az akciót. A játék képe a fordulás után sem változott. A 71. percben hosszú-hosszú sérülését követően végre pályára léphetett Szijjártó Ármin, akinek ez a 20 perc két gólra volt elegendő. Előbb egy a gyirmótiak térfelének középen megszerzett labda után vezette rá a kapusra azt, és rúgta el mellette (0–2), míg a 85. percben egy egyéni akció végén szerezte meg saját maga második, csapatunk harmadik gólját, kialakítva a 3–0-ás győzelmünket.

Nagyon szervezett ellenféllel szemben játszottunk, sokáig nem is találtuk rajtuk a fogást. A meccs végére kijött azonban kijött a  minőségbeli különbség, és úgy érzem, hogy rendkívül értékes győzelmet aratott ma a csapat

– nyilatkozta Sátori Barnabás a találkozót követően.