14/14

14/14

Hozta a kötelezőt, így továbbra is 100%-os az Illés Akadémia U13.

Illés Akadémia U13 – FC Nagykanizsa U13 5–0 (2–0)
Illés Aka. U13.:
Németh B. – Kiss B., Tasnádi, Bolla, Molnár L. – Vámos, Hende, Söptei – Tóth E., Klement, Virág. Cserék: Polgár Zs., Tóth M. – Kálócz, Szele, Nyári, Őri. Edző: Varga Roland.
Gólszerzők: Virág (26., 1–0; 28., 2–0; 35., 4–0), Vámos (33., 3–0), Hende (58., 5–0)

Már a kezdősípszó pillanatában világossá vált, hogy a vendégek megszállják a kapujuk előterét, és a céljuk az, hogy meg is óvják a hálójukat. Taktikájuk be is vált, ám a mieink végtelenül türelmesek maradtak, és igyekeztek az előre megbeszélteket betartani, bármennyit is „késik” az első gól. Ez a 26. percben Virág Ádám révén született meg, majd ugyanő bő egy perc múlva ismét betalált. A szünetet követően gólt, és gólra gólt értünk el, végleg eldöntve a találkozót: Virág Ádi mesterhármast jegyzett így, míg a télen érkezett Vámos György első Illéses találatát ünnepelhette. A végeredményt a hajrában Hende Dániel állította be. A gólok mellett négyszer a kapufa segítette ki az egyébként jól védő kanizsai hálóőrt.

Tudtuk, hogy ellenfelünk védekezni fog. Nehéz volt őket feltörni, a 26. percben sikerült első gólunkat megszerezni. A Nagykanizsa a kapujától 25 méterre húzott meg egy védekező vonalat, ki sem jöttek erről a területről. Örülök, hogy amit gyakoroltunk: szélen történő megbontásokból, beadásokból sokszor a kapu elé tudtunk érkezni, több ilyen gólt szereztünk. Elégedett vagyok a fiúkkal! Tanulnunk kell abból is, hogy nem csak olyan ellenfelek vannak, akik fociznak és támadni is akarnak, hanem olyanok is, akik egyértelműen a védekezésre helyezik a hangsúlyt

– mondta Varga Roland a találkozó után.