Hat góllal bizonyult jobbnak az U12

Hat góllal bizonyult jobbnak az U12

Könnyed győzelmet aratott Takács Csaba együttese.

Illés Akadémia U12 – FC Nagykanizsa U12 6–0 (3–0)
Illés Aka. U12.:
Szalai-Horváth – Horváth V., Mórocz, Szántó – Vert, Hideg – Módly, Grádvohl, Papp M. Cserék: Molnár B., Dobovánszky. Vezetőedző: Takács Csaba.
Gólszerzők: Grádvohl (4., 1–0; 10., 2–0), Molnár B. (27., 3–0; 44., 6–0), Mórocz (34., 4–0), Papp M. (38., 5–0)

Sok hiányzója volt ma Takács Csabának, így felforgatott összeállításban játszottunk a 20. fordulóban megrendezett, FC Nagykanizsa elleni találkozón. A vendégek csak és kizárólag a védekezéssel törődtek, ám már a tizedik percre már így is kétgólos előnybe kerültünk. Különösen a második volt szép találat: Grádvohl Kristóf három védő között csinált meg két jó cselt, kibújt közülük és 11 méterről jobbal a bal alsóba belsőzött. A szünetig háromra nőtt a különbség, majd a rövid pihenőt követően újabb három gólt szereztünk, kialakítva a 6–0-ás végeredményt.

Szerettük volna minél többet birtokolni a labdát, ugyanis tisztában voltunk azzal, hogy a Nagykanizsa védekezni fog. Szélességi labdajáratás után mélységi passzokkal operáltunk, és ezt jól meg is csinálták a gyerekek, így összességében elégedett is vagyok a játékkal, hiszen egy masszív-stabil csapat ellen kreatívan tudtunk futballozni

– mondta Takács Csaba a mérkőzésről.