U15-ös győzelem Mosonmagyaróváron

U15-ös győzelem Mosonmagyaróváron

Hátrányból fordította maga javára a mérkőzést Németh Richárd együttese.

Mosonmagyaróvári TE U15 – Illés Akadémia U15 1–2 (1–1)

Illés Aka. U15.: Molnár-Végh – Kékesi, Stefanich, Csörnyei, Koósz – Bodrogi, Horváth A., Baranyai – Horváth B., Katona, Nagy D. Cserék: Kopácsi Á., Kopácsi B., Szentkirályi, Sabia, Bonchis, Takács-Földes. Vezetőedző: Németh Richárd.

Gólszerzők: Katona (28.), Takács-Földes (70.)

A találkozón Kékesi Zalán és Nagy Dávid személyében két próbajátékos is a kezdőcsapatunkban kapott helyet. Viszont nem rajtuk múlott, hogy Németh Richárd tanítványai picit nehézkesen indították a mérkőzést, és így nem is csoda, hogy a hazaiaknak sikerült megszerezniük a vezetést. Szerencsére az első félidő derekán átvettük az irányítást és a 30. percben összejött az egyenlítés: Katona István talált be az óváriak kapujába.

Az 1–1-es állásról kezdődő második játékrészre hét helyen változtatott a csapatán vezetőedzőnk. Ebben a félidőben pedig már inkább akadémistáink domináltak, akik a 70. percben Takács-Földes Olivér góljával a győzelmet is kiharcolták.

Egy kifejezetten hasznos felkészülési mérkőzést játszottunk Óváron. Úgy gondolom, hogy a mérkőzés nagy részében a mi akaratunk érvényesült. Örülök annak, hogy nagyon sok olyan dolgot láttam viszont a srácoktól, amit az edzéseken gyakoroltunk

– fogalmazott a találkozót követően Németh Richárd vezetőedző.