Senkó Zsombor bemutatkozott a Juventus U23-ban

Senkó Zsombor bemutatkozott a Juventus U23-ban

A Juventus U19 után immáron az U23-asok között szerepelt az Illés Akadémia korábbi növendéke.

Az olasz harmadik vonal, a Serie C A-csoportjában a 19. fordulót rendezték ma. A nyitótalálkozón a Juventus U23 a korábban sokkal szebb napokat megélt Piacenzát fogadta. A zebráknál a kapuban debütált a nemrégiben 18. születésnapját ünneplő Senkó Zsombor. 0–0-ás félidőt követően a 48. percben a torinóiak hátrányba kerültek, de bő egy óra elteltével sikerült egyenlíteniük. Ez az 1–1 maradt a végeredmény.

A debütálást követően Kutasi Csaba, az Illés Akadémia kapusedzője – Senkó Zsombor egyik nevelője – dicsérte a tanítványt:

Nagyon örülök neki, hogy bemutatkozhatott! A tehetsége mindig is megvolt, hál’ Isten ehhez szorgalom is párosult. Lépcsőfokról lépcsőfokra fejlődött. Nagyon jó időben került ki a Juventushoz. Miután megszokta a légkört, már egyre többször edzhetett az idősebbekkel, sőt a felnőttekkel is. Stabil mutatókkal bírt az U17-nél, tavaly novemberben már játszott az U19-ben, most pedig 18 évesen az U23-ban kapott szerepet! Büszkék vagyunk rá az Illés Akadémián! Nem csak a kapusedzők, hanem a teljes stáb. Figyeljen oda továbbra is, és sok sikert kívánok neki!