U14-es lányaink vereséggel zárták a szezont

U14-es lányaink vereséggel zárták a szezont

A háromnegyedpályás bajnokság Észak-nyugati csoportjában szereplő U14-es csapatunk egy félidőn át jól játszott, de ez kevésnek bizonyult a pontszerzéshez.

Veszprémi FC USE U14 – Haladás-Viktória U14 3–2 (1–0)
Haladás-Viktória U14: Molnár H. – Ferenczy H., Kutasy L., Csarnai Z., Hopp K., Erdélyi Sz., Szélessy H., Varga Zs., Simon E. Csere: Kovács J., Anderle M. Vezetőedző: Gődér Brigitta.
Gólszerzők: Hopp K. (36., 1–1), Simon E. (46., 3–2)

A szezon utolsó találkozójára Veszprémben lépett pályára legfiatalabb versenyző csapatunk. A lányok a közel kétórás utazás után „a buszon maradtak”, nem találták a mérkőzés ritmusát. Gyakorlatilag egy félidőnyi előnyt adtak a veszprémi gárdának, amely előnyt is tudott szerezni.

A szünetet, és a félidőben elhangzott „fejmosást” követően Hopp Kata szinte azonnal egyenlíteni tudott, de a folytatásban ismét a Veszprémi Foci Centrum USE tudott gólokat szerezni, nem is egyet, kettőt. A mieink a mérkőzésnek ebben a periódusában jól játszottak, Simon Enikő gólt lőtt, ezzel szépített a Haladás-Viktória, de a szoros állásból a jó játékkal sem sikerült egyenlíteni, a szezon végén is tartalékos csapatunk elveszítette a találkozót.

Sajnálom, hogy nem sikerült megnyernünk a szezon utolsó mérkőzését. Az apró siker gyógyír lehetett volna azokra a sebekre, amelyeket ez a minden szempontból nehéz év okozott, és amely komoly próbatétel elé állította ezt a korosztályt is. A mérkőzésen adtunk egy félidőnyi előnyt az ellenfélnek, és utána hiába játszottunk úgy, hogy azzal teljesen elégedett lehettem, hiába futottunk az eredmény után, nem sikerült a pontszerzés sem

– értékelt Gődér Brigitta vezetőedző.