Vereség a zöld-fehér szezonzárón

Vereség a zöld-fehér szezonzárón

A februári győri 1–1-es döntetlen után ezúttal a Rába-partiak örülhettek.

Haladás-Viktória U19 – ETO FC Győr U19 0–3 (0–2)
Haladás-Viktória U19: Csapó Zs. (Szabó K. 84.) – Rugovics B., Pálmai E., Saly V., Balogh S. – Balázs K., Hajba J., Csizmadia Zs. (Egervölgyi L. 36.) – Vámos T., Simon F., Varga B. (Kránitz K. 71.). Vezetőedző: Tebeli György.

U19-es leányaink idénybeli utolsó mérkőzésére került sor csütörtökön délután. Tebeli György együttese az ETO FC Győr csapatát fogadta. A vendégek már az első percekben igyekeztek magukhoz ragadni a kezdeményezést, sokat birtokolták a labdát, ez pedig finoman szólva sem könnyítette meg akadémistáink dolgát. A fölény hamar megmutatkozott gólban is, egy jobb oldali centerezést Feketevíziová váltott gólra. A hazaiak védekezésre kényszerültek, támadásokra nem igazán volt erő, ráadásul a 25. percben tovább növelte előnyét az ETO egy büntetőnek köszönhetően.

A 0–2-es félidő után hasonló mederben folyt a találkozó, a fehérmezes vendégek akarata érvényesült, a mieink játékából pedig ezúttal hiányzott az átütőerő. Ekkor már a fáradtság is egyértelműen kiütközött, nehéz sorozat végéhez értek a lányok, akik a stábtagokkal együtt rengeteg munkát tettek ebbe a szezonba. A hajrához közeledve egy szerencsétlen öngólnak köszönhetően alakult ki a 0–3-as végeredmény, a győriek mind a három pontot elvitték Szombathelyről.

Sajnálom, hogy nem sikerült ponttal, pontokkal zárnunk a szezont, úgy gondolom, megérdemelték volna a lányok. Ezen a mérkőzésen jobb volt nálunk a Győr, de ebből is tanulnunk kell, és láthatták a lányok, hogy hova lehet eljutni. Le fogjuk vonni a következtetéseket, megbeszéljük a dolgokat, a következő két hétben pedig még folytatjuk az edzéseket. Finoman szólva sem volt könnyű félévünk, de úgy gondolom, a lányok mindent megtettek, jó hozzáállással dolgoztak, és ahogy már többször elmondtam, büszke vagyok rájuk

– értékelt Tebeli György vezetőedző.