Gólcsúcsot döntött az Illés Akadémia U12

Gólcsúcsot döntött az Illés Akadémia U12

A meccs nagy része a PELC kapuja előtt zajlott.

Illés Akadémia U12 – Pápai ELC U12 15–0 (8–0)
Illés Akadémia U12: Szalai-Horváth – Laczó, Hányi, Papp M. – Vert, Hideg – Horváth V., Grádvohl, Moldován. Cserék: Molnár B., Módly, Horváth Á., Mórocz, Szántó. Vezetőedző: Takács Csaba.
Gólszerzők: Grádvohl (4), Horváth Á. (3), Papp M. (2), Vert (büntetőből), Horváth V., Molnár B., Hideg, Szántó, Laczó.

Nagyon hamar nekiesett ellenfelének az Illés Akadémia U12-es csapata: a labdát csak pillanatokig tudták birtokolni a vendégek, a mieink tetszés szerint érték el góljaikat – amennyiben a lesvonalat jobban figyelek a gyerekek, még nagyobb arányú győzelmet is arathattak volna. A tizenöt találat önmagáért beszél, ráadásul ezt a „termést” kilencen hozták össze – mindezt úgy, hogy a pápaiak kapusa több bravúrt is bemutatott. Kétszámjegyű eredményt már kétszer is elért a 2020/2021-es bajnokságban a Takács-csapat, ám a mai meccsen csúcsot döntöttek a fiúk.

Tulajdonképpen a támadásvezetést tudtuk gyakorolni az egész találkozón: tetszett, hogy az edzéseken tanultak sok esetben visszaköszöntek. A labda nélküli mozgások jól működtek, így megtaláltuk mindig az üres embert, aki helyzetbe is tudott kerülni, és ezek jó részét ma értékesítettük is

– értékelt Takács Csaba a találkozót követően.