U13-as és U12-es gólzápor

U13-as és U12-es gólzápor

A két találkozón 29 Illés Akadémia-gólt jegyezhettünk fel. A pre-akadémiai korosztályaink fölényes győzelmeket arattak.

Hévíz SK U13 – Illés Akadémia U13 0–19 (0–9)
Illés Aka. U13.: Bosits – Tasnádi, Bolla, Kelemen, Molnár L. – Meskó, Hende, Szele – Németh B., Söptei, Tóth E. Cserék: Őri – Nyári, Kiss B., Klement, Kálócz. Vezetőedző: Szűcs János.
Gólszerzők: Söptei 3, Klement 3, Bolla 3, Kelemen 2, Németh B. 2, Hende 2, Tóth E., Meskó, Kálócz, Szele

Az első pillanatoktól kezdve az utolsóig szinte folyamatosan a hazaiak térfelén pattogott a labda. Szűcs János tanítványai futószalagon alakították ki a helyzeteket, melyek közül az első félidőben kilencet, míg a másodikban tízet gólra is váltottak. Az eredmény enyhe túlzással élve a sereghajtó együttes számára hízelgő.

Nem volt egy súlycsoportban a két csapat. Arra viszont tökéletesen alkalmas volt a mérkőzés, hogy a támadójátékot gyakoroljuk. Elégedett voltam a srácok hozzáállásával, ugyanis végig komolyan vették a meccset

– értékelt a találkozót követően Szűcs János vezetőedző.

Hévíz SK U12 – Illés Akadémia U12 0–10 (0–4)
Illés Aka. U12.: Szalai-Horváth – Laczó, Hányi, Szántó – Vert Zs., Hideg – Horváth V., Grádvohl, Mórocz. Cserék: Papp M., Moldován, Horváth Á. Mb. vezetőedző: Varga Roland.
Gólszerzők: Grádvohl 5, Papp M. 2, Hideg, Vert Zs., Horváth V.

Óriási fölényben játszott a találkozón akadémiánk U12-es együttese. A szerény képességű hévíziek szinte csak másodpercekig tudták birtokolni a labdát. Ennek ellenére az első játékrészt megúszták négy góllal. Térfélcserét követően viszont jobban összpontosítottak a mieink és végül 10–0 arányban megnyerték a nem túlságosan színvonalas mérkőzést.

Az első félidő nem tetszett túlságosan, mivel főként középen erőltettük a támadásainkat. Szerencsére a szünet után már sokkal jobban használtuk a széleket és ez a hatékonyságunkban is megmutatkozott. Elégedett vagyok a látottakkal

– fogalmazott a mérkőzés után a Takács Csabát helyettesítő Varga Roland edző.