Heti terv: MTK, Diósgyőr, Fehérvár, Mosonmagyaróvár

Heti terv: MTK, Diósgyőr, Fehérvár, Mosonmagyaróvár

A program szerint U12-től U19-ig az összes korosztályunk pályára lép a héten.

Horváth Rudolf és Horváth András éllovas U19-e hat edzést követően szombaton lép pályára. A 2. fordulóból elhalaszott MTK – Illés Akadémia mérkőzést pótolják be ezen a napon.

Az U17-esek (Sátori Barnabás és Szűcs János), illetve az U16-osok (Kovács László és Nagy József) hetet-hetet edzenek hétfőtől péntekig, majd elindulnak Miskolcra, ugyanis szombaton délben minkét korosztály pályára lép a Diósgyőri VTK vendégeként.

Hazai környezetben játszanak az U15-ösök. Németh Richárd és Körhöcz György tanítványai négyszer tréningeznek a héten (szerda a szabadnap), majd szombaton 11 órakor a MOL Fehérvárt fogadják.

Ugyancsak itthon lép pályára Tóth Zsolt és Nagy László U14-es korosztálya. Ők is négy alkalommal gyakorolnak majd, és szombaton 11-től fogadják a fehérvári piros-kékeket.

Szűcs János U13-asai négyszer gyakorolnak a héten (a szerdájuk és a szombatjuk szabad), majd vasárnap este hattól a Mosonmagyaróvárt fogadják bajnoki találkozón.

Takács Csaba korosztálya, az Illés Akadémia U12-esei szintén négyszer tréningeznek és vasárnap 16.30 órától játszanak az MTE 1904 gárdájával.