Minőségi futballt játszott U12-es csapatunk

Minőségi futballt játszott U12-es csapatunk

Tóth Zsolt és Hujber Gábor tanítványai teljesen megérdemelten győzték le 8–0-ra a vendég Mosonmagyaróvár együttesét.

Illés Akadémia U12 – CREDOBUS Mosonmagyaróvár U12 8–0 (1–0, 1–0, 3–0, 3–0)
Illés Aka. U12:
Kovács V. – Majlinger, Molnár B., Hányi B., Lajos – Németh L., Novák B., Lengyel Á. – Baranyi. Cserék: Dudás N. – Németh N., Boda. Vezetőedző: Tóth Zsolt.
Gólszerzők:
Lajos (3., 1–0), Lengyel (35., 2–0), Németh L. (47., 3–0), Baranyi (52., 4–0; 66., 6–0; 77., 8–0), Novák B. (55., 5–0; 73., 7–0)

A mérkőzés alaphangját Lajos Patrik óriási gólja adta meg, és ennek megfelelően a folytatásban is ifjú akadémistáink maradtak támadásban. A helyzetek azonban rendre kimaradtak, pedig akadt olyan is, amikor két játékosunk vihette teljesen tisztán az ellenfél kapujára a labdát.

Az 1–0-s vezetésünkről induló második etap is csupán egyetlen találatot tartogatott. A 35. percben Lengyel Ágoston éles szögből az egyik óvári védő aktív közreműködésével talált a bal alsó sarokba. A félidő hajrájában pedig Majlinger Máté fejesét paskolta szögletre a vendégek hálóőre. Így aztán 2–0 volt a javunkra a második etap végén.

A harmadik felvonásban viszont alaposan felpörögtek az események. Sorrendben Németh Levente, Baranyi Borisz és Novák Bence volt eredményes. Ezeknek a találatoknak köszönhetően pedig a záró 20 perc 5–0-s Illés-vezetésről indulhatott, amelyben a „változatosság” kedvéért ismét három gólt szereztek Tóth Zsolt és Hujber Gábor tanítványai: Baranyi Borisz egy labdaszerzést követően helyezett a hálóba, Novák Bence egy kapu előtti kavarodást zárt le góljával, végül pedig a kapusról kijövő labdából Baranyi Borisz állította be a 8–0-s végeredményt.

Azt gondolom, hogy ma minőségi futballt játszottunk. Nagyon szép támadásaink voltak, igen komoly fölényben fociztunk, és ilyen arányban is teljesen megérdemelten nyertünk. Sőt, a helyzetek alapján akár kétszámjegyű is lehetett volna az eredmény. A gyerekekkel ugyanígy dolgozunk tovább

– nyilatkozta a lefújást követően Tóth Zsolt vezetőedző.